Ik zit Bologna - Atalanta te kijken. Die Zirkzee is zo ontzettend goed he. Zsm oproepen voor Oranje. Hoe goed hij ook meevoetbalt. Midweeks nog twee prachtige assists tegen Inter. Ik spreek voorzichtig de hoop uit dat Oranje met hem weer een topspits kan krijgen.

Hij scoort toch nauwelijks?

Misschien gaat hij zijn belofte dan eindelijk inlossen. De afgelopen seizoenen scoorde hij nauwelijks, toch?
2021-2022 Anderlecht totaal 47 wedstrijden 3098 minuten ... 18 goals 13 assists
2022-2023 Bologna totaal 881 minuten ... 2 goals 2 assists
Slechts 5 x in de basis begonnen mede door blessures. 14 invalbeurten

Prachtige slotfase tussen Inter en Verona gister. Inter had de kansen, maar het bleef steken op 1-1. In de 93e minuut scoorde inter toch na een rebound. Tijdens het juichen kreeg Verona nog een rode kaart. In de 100e minuut kreeg Verona zowaar een penalty na VAR interventie. Die schieten ze tegen de paal, en de rebound voor open goal gaat ook mis. Inter wint dus tegen laagvlieger Verona met 2-1 in eigen huis.

Hij speelt toch maar weinig daar. Is die Darnian ineens zo goed of hebben ze een soort Wilders aan de macht dat?
Nee, die is niet veel beter. Misschien iets stabieler verdedigend, maar aanvallend nergens.

Denzel raakte geblesseerd en daarna begon Inter flink te winnen. Vervolgens was het 'never change a winning team'.