Davide Astori zou vandaag een nieuw contract tekenen. Fiorentina heeft besloten het salaris van het nieuwe verbeterde contract tot het einde van het contract uit te keren aan de vrouw van Astori.

Astori, die ook zijn tweejarige dochter Vittoria achterlaat, zou eigenlijk vorige week donderdag bijtekenen. Clubeigenaar Andrea Della Valle liet echter weten dat dat het zetten van de handtekeningen vanwege ‘de chaos die het slechte weer met zich meebracht’ tot deze maandag werd uitgesteld.

Heel netjes. :)

Mooi gebaar.
Voetbal is toch nog niet helemaal rot.

Napoli wint topper met Juventus met 0-1 door een goal in 90e minuut van Koulibaly.
Het verschil tussen Juventus en Napoli is nu 1 punt.

Een heel belangrijke goal. Het wordt nog spannend in Italië met nog 4 wedstrijden te gaan. Napoli lijkt een iets gemakkelijker programma te hebben.

Napoli staat bij rust met 1-0 achter tegen Fiorentina. Napoli speelt al vanaf de 8e minuut met 10 man door een rode kaart voor Koulibaly.

Juventus heeft gisteren een 2-1 achterstand tegen Inter in de laatste 5 minuten omgebogen in een 2-3 overwinning.
13' 0-1 Costa
52' 1-1 Icardi
65' 2-1 Eigen goal
87' 2-2 Eigen goal
89' 2-3 Higuain

Een narrow escape. :maniac:

Ik kon wel janken; wat was dat misselijkmakend zeg.

Napoli - Torino 2-2.
Juventus is zo goed als kampioen. Met nog 2 wedstrijden te gaan 6 punten voorsprong en een beter doelsaldo van 16 goals.

Gianluigi Buffon speelt zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Juventus.

link

Buffon gaf echter aan dat hij zaterdag zijn laatste wedstrijd voor Juve speelt, maar dat hij aanbiedingen om door te gaan in de voetballerij - binnen of buiten de lijnen - in overweging neemt.