Guus Hiddink

Dat je het doet is één ding, maar dat je er zo trots voor uitkomt verbaast mij wel, zeker van een gentleman als Guus...

Het klinkt meer als een mooi verhaal, dat een beetje aangedikt is.
 
Zo klinkt het: een beetje stoerdoenerij. “Leidingen van de muren trekken” Dat doet toch niemand. Maar het klinkt wel goed.
Haha, nu je het zo zegt. Klint inderdaad meer als stoerdoenerij dan vandalisme. Leidingen trek je ook niet zomaar van de muur. Snap niet waarom ie dan zo'n verhaal verzint. Guus heeft al genoeg credits gehad
 
Ik kan het mij ergens wel voorstellen. Verhaaltje van toen ik nog qop de mts zat.

Bij cad-tekenen waren er vaak problemen met de kwaliteit van toetsenborden, niet werkende spatie etc..
Op een gegeven moment gaf een van de leerlingen dit weer eens aan bij de leraar. Die maakte het toetsenbord los, sloeg er een aantal keer keihard mee op het bureau en koppelde hem weer aan. "En doet ie het nu wel goed?" was de vraag die volgde. Waar de enigsinds geschokte leerling een nee wist uit te brengen. "Nou breng m dan maar naar de ICTers, wie weet schaffen ze dan eens een nieuwe aan ipv het iedere keer voor korte tijd te repareren" sprak de leraar.

Kortom, iets slopen om duidelijk te maken dat er iets moet gebeuren komt wel vaker voor. En ergens begreep ik mijn leraar wel.
 
Een collega van me bracht zijn leaseauto naar de garage voor onderhoud. De ruitenwisser was helemaal uitgedroogd en moest vervangen worden. De garage kreeg echter geen goedkeuring van de leasemaatschappij, want de auto ging bijna uit contract, dus ze wilden er geen geld aan uitgeven als het niet noodzakelijk was.
Collega uiteraard geïrriteerd, reed het hoekje om, trok de ruitenwisser van de auto af, ging terug naar de garage en zei: "Ja, hij brak zomaar af!". Toen kregen ze wel goedkeuring om een nieuwe te plaatsen.
 
Haha, nu je het zo zegt. Klint inderdaad meer als stoerdoenerij dan vandalisme. Leidingen trek je ook niet zomaar van de muur. Snap niet waarom ie dan zo'n verhaal verzint. Guus heeft al genoeg credits gehad

Kan ook zomaar een metafoor zijn voor 'we zorgden er voor dat de boel niet spic en span was'.
 
Terug
Bovenaan Onderaan