FC Utrecht


Eens afwachten of er nu ook zo’n groot debat ontstaat over gemeentesteun en de EU de zaak gaat onderzoeken…

Gaan ze voor de onoverdekte Gelredome? Wat lelijk die blokken in de hoeken.
 

Sanquin x Odido x FC Utrecht​

De bijzondere samenwerking is een ‘een-tweetje’ tussen Sanquin en Odido. Een halfjaar geleden attendeerde Sanquin het telecombedrijf er, met een knipoog, op dat enkele marketinguitingen van Odido wel héél erg veel op de huisstijl van Sanquin leken. Daarop ging Odido op eigen sportieve wijze de uitdaging aan en kwam met de mogelijkheid om via de sponsoring van FC Utrecht het belang van het vinden van nieuwe bloed- en plasmadonors te onderstrepen. Zo hopen beide partijen dat fans in het stadion en thuis op de bank die live meekijken zich aanmelden als nieuwe donor bij Sanquin.

sanquinnl%3AsmallParagraph


Leo Hensen, Head of Marketing & Communications Mass Market bij Odido: “Onze samenwerking met FC Utrecht kenmerkt zich door verbinding en menselijkheid. Na de sportieve uitnodiging van Sanquin, was het voor ons dan ook een logische keuze om onze rol als hoofdsponsor van FC Utrecht in te zetten om het, letterlijk levensbelangrijke, werk van Sanquin de nodige aandacht te geven. Op deze manier kunnen we een brug slaan tussen Sanquin en potentiële nieuwe donors.”

Thijs van Es, Algemeen directeur van FC Utrecht: “Wij als FC Utrecht zijn trots dat onze hoofdsponsor Odido haar positie beschikbaar stelt voor dit belangrijke doel. Het toont de warme betrokkenheid van Odido bij de gemeenschap en onze gezamenlijke inzet om bij te dragen aan een gezondere toekomst."

fc-utrecht-2021-rgb.png
sanquinnl%3AsmallParagraphHet zijn dan ook wel een stel bloedhonden ook, maar dit is wel een mooi gebaar van Fc Utrecht
 
Terug
Bovenaan Onderaan