Xavi Simons

Cody bij Liverpool, Malen bij Dortmund, Xavi daar. Alleen al daarom hoef je echt niet laag in de boom te gaan zitten.
En Dumfries bij Inter natuurlijk. Ook o.a. Wijnaldum, Mertens en Strootman (voor zijn blessure, maar zelfs daarna nog een behoorlijke tijd stabiel bij Roma) hadden prima carrieres na PSV. En Memphis op zich ook nog wel. Ex-PSV'ers doen het echt niet altijd slecht in het buitenland. Tuurlijk falen er ook genoeg spelers, maar dat geldt voor bijna elke opleidingsclub voor de top, of het nou de Nederlandse, Belgische, Portugese top of een Dinamo Zagreb betreft. Het inferieuriteitscomplex wat we soms hier lijken te hebben mbt. de waarde van onze spelers na PSV kan best een tandje minder.
 
Laatst bewerkt:
Interessante video. Zo bekeken lijkt Xavi wel de voetbalversie van Max, met een geobsedeerde vader die er alles voor over had om zijn zoon de beste in zijn sport te maken; ook zijn ze allebei in het bezit van de juiste mentaliteit.
 
Laatst bewerkt:
Dat mensen hem nog aanbieden en respecteren hier echt, ja hij heeft PSV geholpen + hij heeft PSV extreem genaaid met zijn club keuze, dat laatste verneukt al zijn goede daden meteen.

Simons = 🤮 in mijn wereld
Heeft je naar CL voetbal geschopt. Zonder werd je 3e of 4e en was afgelopen woensdag niet eens gebeurd. Feitelijk een betaalde huur voor PSV die sportief ook nog uitstekend heeft uitgepakt. Anderhalve maand verder kan ik er wel meer mee leven. Er is inderdaad leven na Xavi gebleken.

Daarnaast prima als Xavi het goed doet. Zijn doorbraak was bij PSV. Meer PR dat je bij PSV prima je carriere kunt lanceren. Straalt goed op ons af.
 
Terug
Bovenaan Onderaan