FC Twente - PSV | Zaterdag 2 april | Eindstand 3-3

Status
Je kunt niet meer reageren.
Het is afgelopen. Het seizoen vrijwel ook.
De kans op de titel is zo goed als weg.
 
Focus op de bekerfinale en Europa, 4 punten zie ik ze in Amsterdam niet meer verspelen. Daarbij moeten we nog naar Rotterdam.
 
Leuke pot voor de neutrale kijkers.

Kampioenschap hier verloren. Dat ene puntje boeit me niet. 4 punten ga je niet meer goedmaken, eigenlijk 5 vanwege het doelsaldo.

Madueke is pijnlijk om naar te kijken. 0 balgevoel.
 
Pfff kutzooi…gat van 4 punten en dit doelsaldo maakt eigenlijk 5 punten…en in Amsterdam winnen ze weer met alle geluk van de wereld in Groningen natuurlijk…
 
2 punten verloren... kansloze eerste 30 minuten terwijl het de eerste wedsttijd is van de 8 volgende finales. Schandalig.... wat gaan we nu doen? Hiermee door of nu al een frisse wind want kennelijk kan meneer data voetbal onze mannen niet motiveren mbt deze allermoeilijkste wedstrijd in de laatste 9 wedstrijden. Meneer N##### kan een Vlap en een v Wolfswinkel(die psv ook al uit de vooronde champions league geknald heeft) meer motiveren. En de psv'rs in dienst en en ex psv'rs in dienst dusdanig motiveren dat ze echt voor alles gaan. Wtf man! Wtf!
 
Als je begint zonder nitwits Teze en Guti, win je gewoon.
Ten Hag zonder Alvarez en Martinez 'omdat ze te sloom zijn na het reizen'
Als verdediging kun je aanvoeren dat Guti altijd sloom is
 
2 punten verloren... kansloze eerste 30 minuten terwijl het de eerste wedsttijd is van de 8 volgende finales. Schandalig.... wat gaan we nu doen? Hiermee door of nu al een frisse wind want kennelijk kan meneer data voetbal onze mannen niet motiveren mbt deze allermoeilijkste wedstrijd in de laatste 9 wedstrijden. Meneer N##### kan een Vlap en een v Wolfswinkel(die psv ook al uit de vooronde champions league geknald heeft) meer motiveren. En de psv'rs in dienst en en ex psv'rs in dienst dusdanig motiveren dat ze echt vokr alles gaan. Wtf man! Wtf!
die is in de kuip
 
De wijze waarop PSV op 3-0 achter kwam is schandalig.
Van tevredenheid is geen enkele sprake. Van woede :mad: en schaamte :oops: wel.
Juist na de eerste 30 minuten kunnen we dus niet ontevreden zijn. Eigenlijk t.o.v. van dit seizoen. De lat ligt laag inderdaad..
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Terug
Bovenaan Onderaan