PSV - Maccabi Tel Aviv | Donderdag 17 februari | Eindstand 1-0

Status
Je kunt niet meer reageren.
Max ook niet helemaal in orde. Wie gaan we dan in de verdediging zetten? Bakayoko?
 
Komend weekend staan we dus gewoon zonder verdedigers tegen Heerenveen
 
Ik vind het wel pech dat het nu allemaal spelers van de achterhoede zijn die niet beschikbaar zijn en natuurlijk dom dat er in de winter geen extra CV gehaald is.
PSV heeft met afstand de meeste blessures van alle clubs in Nederland. Dan is dat toch geen toeval meer? Verdedigers of niet, zo'n beetje elke wedstrijd valt er wel weer iemand geblesseerd uit.
 
Iedere speler moet een systeem kunnen invullen of hij nu vaak speelt of niet! en We staan lekker onder druk achterhoede is helemaal niet relevant
Waarom is de achterhoede niet relevant? Mauro als rechtsback, Guti als LCV is echt niet wat je wil hebben. Mauro in de tweede helft heeft niets kunnen laten zien en Guti met een Teze naast zich die een gele kaart op zak heeft zorgt toch voor onrust in de ploeg? Gakpo heeft normaal een goede klik met Mauro aan de linkerkant en hetzelfde geldt voor Mwene en Madueke aan de andere zijde. Natuurlijk is de ploeg dan even niet in de flow.
 
Gekke vraag maar vervallen gele kaarten na deze ronde c.q. Voor de echte knock-out fase?
 
Ik verdedig niet het hele beleid van John, maar als je in de week/dag voor de wedstrijd 2 blessures erbij krijgt, dan is dat niet Johns fout. Het is geen goeie TD, maar alles incl the kitchen sink is zn fout tegenwoordig.
(Late reactie maar toch)
Dan zien we de taken van een TD anders. Een TD moet risico's kunnen inschatten en erop inspelen. Plus zelfs als Obispo en Seelt fit waren, heb je voor deze wedstrijd 2 1ste team CVs en een jeugd CV. En dat wilt op 3 fronten spelen?
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Terug
Bovenaan Onderaan