PSV - AS Monaco | Donderdag 21 oktober | Eindstand: 1-2

Status
Je kunt niet meer reageren.
Na Zahavi is Drommel het volgende doelwit? Dit soort doelpunten valt hem niet echt aan te rekenen he.
Voor jou dan: feyenoord 4 schoten op goal 4 tegen. Willem 2 1 schot op goal 2 tegen. Sparta 2 schoten op goal 1 tegen. Pec 1 schot op goal 1 tegen. Europees benfica en real beiden 4 schoten op goal beiden 2 tegen. Nu weer 2 schoten op goal (eigenlijk 1) en 1 tegen. Het is gewoon een slechte keeper. Feiten! Geen doelwit.
 
Voor jou dan: feyenoord 4 schoten op goal 4 tegen. Willem 2 1 schot op goal 2 tegen. Sparta 2 schoten op goal 1 tegen. Pec 1 schot op goal 1 tegen. Europees benfica en real beiden 4 schoten op goal 2 tegen. Nu weer 2 schoten op goal (eigenlijk 1) en 1 tegen. Het is gewoon een slechte keeper. Feiten! Geen doelwit.
Voor jou dan: Want een schot op doel valt de keeper te verwijten? In plaats van de falende verdediging?
 
Zonder Sangare, Gakpo en Ramalho mag je blij zijn dat je de EL playoffs haalt in de eredivisie
 
Geen lijn te ontdekken. Los zand. En alleen en opnieuw alleen Cody die het niveau fysiek en technisch aankan. Dat heeft niets met je mentaliteit te maken maar gewoon fysieke mankementen en gebrek aan kwaliteit, rust en overzicht bij vele spelers van dit PSV.
 
Gakpo enige met wat dreiging. Ramalho prima. Mwene ook voldoende. Rest slap.

Gakpo is goed, Ramalho ook en Gotze kan dat ook zijn … en dan is Madueke een talent.

De rest is kwalitatief (en vaak ook qua mentaliteit) niet goed genoeg, maar we zullen het ermee moeten doen zolang ze niet zijn verkocht
 
Laatst bewerkt:
Status
Je kunt niet meer reageren.
Terug
Bovenaan Onderaan