PSV - Fortuna Sittard | Zaterdag 7 december | Eindstand 5-0

Status
Je kunt niet meer reageren.
Dat er iets mogelijk is, hheeft de selectie wel bewezen met prima eerste helften tegen Heerenveen en Emmen. Ze moeten laten zien dat ze dit een hele wedstrijd vol kunnen houden. En als ze dat kunnen en doen, wordt het een makkelijke grote overwinning.
Heerenveen wel, Emmen 1e helft was niet echt bijzonder, maar misschien leggen we de lat tegenwoordig een stuk lager ;). Maar tegen dit soort ploegen mag je echt wel meer verwachten dan 1 aardige helft toch?!

Dat ben ik met je eens, dat zeg ik toch ook. Spitske zei dat PSV moest leten zien dat ze wel konden voetballen. Dat hebben ze tegen Heerenveen en Emmen toch echt wel laten zien, alleen konden ze het toen maar 30-45 minuten. En dat is inderdaad onacceptabel.

Wat met name opvalt is het grote verschil. Dus van verzorgd, aanvallend en gewoon prima voetbal naar volledig onder druk en geen controle, rust en overleg meer.
We hebben vaak seizoenen gehad dat er in wedstrijden 'maar' korte fases goed werd gespeeld, dat er bijvoorbeeld in die fase 2 goals werden gemaakt, maar dan was de wedstrijd ook klaar, omdat we dan niet meer in de problemen kwamen.

Omdat we na een voorsprong steeds met de kont in de goal staan en onze verdediging is daar niet goed genoeg voor. PSV moet vooruit blijven voetballen.