Wedstrijden PSV O19 t/m PSV O9

Hoe speelt de A1 tactisch? Punt naar voren of punt naar achteren op het middenveld? Verder nog opvallende accenten te zien?
Bedoeling is eigenlijk dat de tactiek van het eerste word doorgevoerd naar de jeugdelftallen, om een betere aansluiting te vinden
 
De geluidsman had een dagje vrij?

Volgens mij heeft PSV geen budget meer voor een geluidsman. Het geluid is bij PSV altijd van nog slechter dan amateuristisch niveau. Ik heb hier thuis entry level gear dat nog beter geluid aflevert dan wat ze bij PSV ook maar gebruiken. Echt om plaatsvervangende schaamte van te krijgen. Als je ook die persconferenties ziet hoort die PSV.tv online zet... :FP: Echt volkomen nutteloos, je hoort de vragenstellers daar niet eens, alleen het antwoord. Zo zijn er nog meer voorbeelden, maar m.i. kan dit echt niet bij een zichzelf respecterende topclub, met zulke faciliteiten en staf voorhanden.
 
Voor de liefhebber, op dit moment PSV O17 tegen AZ O17 met de volgende 11:

Niek Schiks
Bram Rovers
Seb Loeffen
Yaël Gil y Muiños
Koen Jansen
Lars Putters
Iggy Houben
Matteo Dams (Chahid el Allouchi)
Jason van Duiven
Isaac Babadi
Jaivy Lourens

Trainer: Adil Ramzi

De wedstrijd is live te zien op YouTube.
 
Laatst bewerkt:
Rust nu met een 1-0 voorsprong voor PSV. De tactiek van Schmidt wordt ook duidelijk doorgevoerd bij de O17. Er lopen echt een paar goede spelers rond, uitblinkers van de eerste helft:

Seb Loeffen; lange sterke centrale verdediger die de bal vaak bij een vrijstaande middenvelder krijgt
Bram Rovers; rechtsback die vaak mee naar voren opkomt, goed in de combinatie en ook verdedigend goed speelt
Matteo Dams; Ramzi was volgens mij niet zo tevreden met zijn positiespel maar als hij aan de bal was dan vond hij vaak de vrije man. Helaas geblesseerd naar de kant, vervangen door Chahid el Allachi.
Lars Putters; centrale middenvelder, speelt ook veel ballen in 1 keer en meestal naar voren.

Geen speler die slecht speelt vooralsnog.
 
Invaller Chahid el Allachi gaat er zelf af, vervangen door Jesper Uneken.

Jason van Duiven eraf voor Jamal Gonzaga.
 
Haha, PSV heeft al vijf keer gewisseld en probeert nog een keer te wisselen. Moest de scheids even komen uitleggen dat dat niet mag. :S:
 
Wedstrijd zit erop, 2-0 overwinning voor PSV door doelpunten van Iggy Houben en Lars Putters. Ziet eruit als een erg goed team. Met deze overwinning is PSV de enige ploeg zonder puntverlies en staan we dus op de eerste plaats. :PSV:
 
Terug
Bovenaan Onderaan