Wedstrijdchat overige clubs seizoen 2019/2020

Status
Je kunt niet meer reageren.
De VAR geeft een zeer discutabele penalty aan Fortuna, daar waar een goal van Heracles werd afgekeurd waar ook niets aan de hand was. Echt beschamend, deze arbitrage. Fortuna pakt hiermee een punt: 1-1.

Een bal tegen de hand terwijl de arm niet langs het lichaam is was per ingang van dit seizoen toch per definitie een pingel?

Iemand Obispo gisteren nog zien spelen? Kwa scorebord journalistiek lijkt hij het voor de 2e keer weer behoorlijk te hebben gedaan

Zo de 2e helft is nog geen vier minuten oud en Utrecht heeft de 0-1 achterstand reeds omgebogen naar een 2-1 voorsprong.

Ajaks speelt ook vrij ruk, en toch kan je als ajaxer rustig zitten en wachten tot de goal valt. Waar bij ons het ook ruk is maar bij lange na niet zeker bent of er een goal komt pff

De tijden dat Ajax, in dit soort uitwedstrijden punten laat liggen, is voorbij. Ookal is het ruk, kwaliteiten genoeg om de wedstrijd open te breken.