Wedstrijdchat overige clubs seizoen 2019/2020

Status
Je kunt niet meer reageren.
Die gekke Nijhuis, laat ff een minuutje doorspelen. Daardoor kreeg Willem II nog een kans op de gelijkmaker via een vrijetrap randje zestien. Jammer dat die niet erin ging. Anders had ik wel willen zien, hoe de Feyenooit bank tekeer zou gaan. Ze vieren het overigens alsof ze van Real Madrid hebben gewonnen.
Ze winnen van de koploper, reden tot juichen dus.

Prima voor Feyenoord. Hopen dat ze nog een spits binnentrekken. Niks tegen dat elftal zolang ze niet hoger dan 2e eindigen. Het is in ieder geval geen :SC:
Overigens, dat juichen doen wij ook altijd als we weer eens in blessuretijd de wedtrijd over de streep trekken.

Willem II - Feyenoord 0-1.
Het stelt erg weinig voor dat Feyenoord.
Alsof PSV wel wat voorstelt : tegen RKC, promovendus eredivisie, tot de 65e minuut tegen een 0-1 achterstand aankijken, door een eigen doelpunt op weg geholpen worden en dan pas de wedstrijd vanaf de 75e minuut naar de hand kunnen zetten....Waauw....:unsure:

De hele eredivisie stelt niet veel voor. Mickey Mouse competitie.

Joh, je brengt t alsof we een uur lang op achterstand hebben gestaan en geen reet deden, direct na de rust zijn zaken veranderd en nam de druk toe. T is al heel wat dat RKC nog zo lang heeft kunnen genieten van de voorsprong.

Haha, misselijk weer om te zien dat de VAR wederom weer in het voordeel van Ajax is. Totaal geen verrassing ook. Scheidsrechter wilt ook veilig thuiskomen.

Veltmannetje die als een oudwijf naar de grond gaat, omdat die weet dat die de bal hoe dan ook zou verliezen. En dan die Tadic meteen janken om de VAR. Bah, kutclub.

Als die van hun niets is. Hoe goed is die van ons dan? Waar werd er gezegd dat die van Ajax goed is dan ?