Wedstrijdchat Jong PSV

Ihattaren doet zowieso dus niet mee tegen Feyenoord. Wat een schitterende goal weer gisterenavond.:cool:
Dat betekent wellicht, dat Pereiro de gehele wedstrijd mag blijven staan, op het veld. Bovendien is de kans op Gakpo en Malen ook weer wat groter geworden.

Lekker debuut. Mag hij nu niet mee doen met PSV1?

Dat geldt toch alleen andersom? Za/ Zo met de grote dan Ma niet met jong?

Mag Ihattaren nou wel of niet meedoen tegen Feyenoord?

Helmond Sport-Jong PSV kent een ruststand van 0-1. Mauro Junior benutte na een kwartier een strafschop. Jong PSV moet wel met tien man verder omdat Kun vlak voor rust (terecht) rood kreeg.

In de 85e minuut mist JONG PSV een Penalty en in de 92e minuut scoren ze 0-2 door een mooie goal van Lennerd Daneels.

De grootste miskoop van Brands wordt dit, nig groter dan Maher want zijn komst was eigenlijk wel logisch.