Speler van de week 2019/20

Der Jaufe

Clubicoon
Tja, lastig
Mo, liet weer mooie dingen zien
Dumfries, alleen jammer dat ie niet 3 meter hoog kan springen om die uittrappen van Ruiter binnen te houden
Malen, voor de goals
 

DrJ

Routinier
1. Ihattaren
2. Baumgartl
3. Malen

Dumfries ook wel aardig en Doan goeie assists.
 

rico

Assistent Coach
1. Hendrix
2. Malen
3. Mo

Tegenvallend: Ruiter, Sadilek, Rosario, Denzel verdedigend niet zo best, aanvallend wel. En die Griekse Held heeft werkelijk niks goed gedaan :sneaky:
 

Relix

Aanvoerder
1 Malen, als je als spits blijft scoren doe je t gewoon goed (al kan hij beter). Ook goed blijven jagen en daarmee de rest van t team ontlastend doordat Rosenborg daarmee nauwelijks iets op kon zetten.
2 Mo, dat hij zo ver naar voren stond verbaasde me, is ook niet zijn beste rol, maar paar mooie passes en staaltjes van balcontrolle en inzicht.
3 Rosario. Klutsbalgoal maar speelt n stuk luchtiger en beter de recente potjes. Als Hendrix geblesseerd blijkt tevens n aanmoedigingspuntje.
 
Laatst bewerkt:

KevinNummer8

Routinier
4 goals... Voor de rest niet echt gekeken/genoten vanavond. Lastig lastig zo'n lijst opstellen, maar toch...

1. Malen
2. Doan
3. Hendrix
 

Mikasa

Forummer van het Jaar 2014
Hebben we trouwens niet een Speler van de week tussenstand gemist?
Nou vooruit, daar is ie dan.

Zoals er hier al verwacht werd, pakt Jorrit Hendrix de speler van de week titel. Hij heeft meer eerste plaatsen dan Pablo Rosario, die een gelijk punten aantal scoort. Dumfries is de nummer 3 van de week. Dit betekent dat er dit keer 3 spelers, die buiten de top10 stonden, ruim bovenaan eindigen deze week. Lijstaanvoerder Ihatarren scoort slechts 1 mager puntje, maar blijft toch ruimschoots aan kop. Schwaab en Doan vielen ook in de punten en komen hiermee van de nul af.

 
Bovenaan Onderaan