Spaans voetbal

De UEFA kan straffen. De vraag is echter waarom de UEFA niet nu al straft. Je kunt niet salarisoffers verlangen van spelers die al bij je onder contract staan omdat je nieuwe dure spelers aan wil trekken waar je eigenlijk geen geld voor hebt.
De beslissingen en het uitblijven van beslissingen van de UEFA is ondoorgrondelijk. :sneaky: Het is een corrupte bende. :braak:
 

Frenkie de Jong spil van geruchtmakende transfersoap bij FC Barcelona: zo zit het​


Een dag voor de competitiestart heeft FC Barcelona nieuwe spelers als Robert Lewandowski en Raphinha nog altijd niet ingeschreven. Net als andere jaren is geld het grote probleem bij de noodlijdende club. In de zoektocht naar miljoenen is voorzitter Joan Laporta uitgekomen bij Frenkie de Jong, met een geruchtmakende transfersoap tot gevolg. Dit is hoe de zaak in elkaar steekt.

link

FC Barcelona heeft tot 1 september de tijd om spelers in te schrijven en alle zaken op orde te brengen. Voor het eerste competitieduel met Rayo Vallecano wordt het een race tegen de klok om iedereen speelgerechtigd te krijgen. Zaterdag om 21.00 uur trapt FC Barcelona het nieuwe seizoen af in Camp Nou. Tot uiterlijk vijf minuten voor de aftrap mogen spelers geregistreerd worden. Het geruchtmakende spel achter de schermen bij Barcelona zal dan nog niet achter de rug zijn.

:maniac: :braak:
 
Kusje er op en morgen is er niks aan de hand, zo los je problemen op :cool:

ebf3217259baba39f0bfe8f3f3650f85.png
 
Kusje er op en morgen is er niks aan de hand, zo los je problemen op :cool:

ebf3217259baba39f0bfe8f3f3650f85.png
Hier, ik zal je helpen.

Als je in het vervolg de URL (in de balk waar je de website intikt) alles selecteert met je muis of Ctrl + A en dat dan kopieert (Ctrl + C of rechtermuisknop > kopiëren), dan kun je dat hier weer plakken met Ctrl + V of rechtermuisknop > plakken.

Dat ziet er dan zo uit:
https://www.vi.nl/nieuws/barca-hoopt-aanwinsten-te-kunnen-inschrijven-na-nieuwe-financiele-injectie

Dan kunnen mensen ook meteen het artikel lezen! :D
 
En barca heeft ze ingeschreven, zogenaamd ff spannend houden allemaal en dan komt het toch wel goed. Dat heel de wereld ff weet dat de competitie morgen begint he..
 
Aubameyang wil niet naar Chelsea. Goed nieuws voor Memphis, aangezien Barcelona niet allebei de reservespitsen wilde verkopen. En het leek alsof Chelsea, als een PL club betaamd, meer bereid was om te betalen dan Juventus, ondanks dat hij een half jaar geleden nog transfervrij was.
 
Hij gaat al naar de 29 toe, is het niet tijd dat Memphis het gaat laten zien buiten de Eredivisie en het Nl elftal? Bij United was hij nog jong en die club liep niet lekker, Barcelona is een maatje te groot en Lyon vind ik niet zo heel sterk.
Misschien is Juventus dan een leuke uitdaging.
 
Terug
Bovenaan Onderaan