Selectie PSV: Algemeen

RAZINHO

International
Prima oplossing. Goede gozer, lekker spelen daar. PSV op zoek naar een versterking of toch eens Obispo laten doorbreken.
Versterking graag...Viergever en Schwaab zullen de komende maanden ook wel eens geblesseerd zijn of geschorst worden en dan heb je als PSV wel direct een ervaren kracht nodig achterin.
 
Dat dacht hij ook over Behich als standby back.....en we weten nu intussen dat Mark weinig oog heeft voor talent en kwaliteit als het gaat om het halen van versterkingen...
Dat was mijn punt ook ;) M.a.w. MvB vind het waarschijnlijk wel goed zo en dus zal er geen directe versterking worden gehaald, helaas.
 
Ik hoop dat Schwaab gewoon weer basis staat?
Dan redden we t ook zonder Sainsburry wel. Los daarvan, zijn vervanger voor volgend seizoen moet eigelijk gehaald worden deze winter, liefst een die m (uiteindelijk) over treffen kan.
 
Ik hoop dat Schwaab gewoon weer basis staat?
Dan redden we t ook zonder Sainsburry wel. Los daarvan, zijn vervanger voor volgend seizoen moet eigelijk gehaald worden deze winter, liefst een die m (uiteindelijk) over treffen kan.
We hebben absoluut een nieuwe CV nodig nu Isimat weg is, tenzij van Bommel het ziet zitten in Obispo (iets dat wij moeilijk kunnen inschatten).
 
Om het gehalte Mexicanen op niveau te houden: gaan we Lozano verkopen en dan internationals Alvarez en Guzman halen :DANCE:
Telmex en Aeromexico worden nieuwe shirtsponsoren :DANCE:
Lozano, Bergwijn, Hendrix, Pereiro verkopen. Robben, Alvarez en Guzman halen. Netto resultaat > 100 mln :DANCE:
Rigo en Verreth verhuren.

---------------------Zoet--------------------- (Unnerstal)
Dumfries---Alvarez---Viergever---Angelino (Teze, Schwaab, Obispo)
--------Rosario------------Gutierrez--------- (Thomas, Sadilek)
-------------------Guzman------------------- (Mauro, Ihattaren)
Robben----------De Jong-------------Malen (Aboukhlal, Romero, Piroe, Gakpo)

Bank is een beetje jong misschien, maar niet eens licht: best een stevige lichting.

Nou... zoiets dus volgend seizoen :maniac:
 

RAZINHO

International
Kom op JDJ en Mark, het vergt toch geen expertise om in te zien dat de verdediging toch dringend versterkt dient te worden met een ervaren CV, nu Isimat vertrokken is? Wat als Schwaab of Viergever geblesseerd raken of geschorst worden en enkele weken niet inzetbaar zijn? Hoe ga ja dat dan oplossen voor de komende 4 maanden? Door geen versterking te halen in de winterstop breng je wel het binnenhalen van de landstitel in gevaar....echt waar, jullie hebben nog ruim een week en genoeg geld om voor minder dan 10 miljoen euro een ervaren CV te halen....doe iets, zolang het maar geen paniekaankoop is !