Richard Ledezma (M) PSV O19

#33
Hij oogt wat traag, zelfs in een hal waar je geen regen en wind treft die altijd ten nadele van je snelheid werken.
Maar juist zijn loopacties zorgen ervoor dat hij zichzelf vrijspeelt, dus een groot tactisch inzicht. En als je op halve snelheid iedereen al voorbij komt, waarom alle energie verbranden?
 

Penalty

Winnaar div. Wedstrijdvoor- spellingen
#34
PSV lijft Amerikaan Ledezma deze week in

link

Richie Ledezma is onderweg naar Nederland om zijn contract bij PSV te tekenen. De 18-jarige Amerikaan heeft een principe-akkoord met de Eindhovense club over een overeenkomst voor meerdere seizoenen. Enkele details moeten nog wel worden afgehandeld. Hij heeft inmiddels het vliegtuig gepakt naar Nederland, waar hij deze week met PSV zijn principe-akkoord in een definitieve verbintenis hoopt om te zetten.
 

RAZINHO

International
#39
Ledezma zal tot aan de zomer uitsluitend te bewonderen zijn in de eerste divisie bij Jong PSV, tenminste, als hij al aan spelen toekomt, want meestal hebben onze nieuwe aanwinsten een erg lange aanloop nodig om voldoende fit te geraken....hetzij door blessures of door aanpassingsproblemen.....
 

Ongezouten

Trainer Coach
#40
Hij oogt wat traag, zelfs in een hal waar je geen regen en wind treft die altijd ten nadele van je snelheid werken.
Die tweede goal was anders wel netjes hoor; zelf opgezet en even droogjes afgemaakt als Bergwijn laatst. Maar ja, ik weet niet, Amerikanen en voetbal, nog steeds niet echt een hoge pet van op. Ik ga voorlopig ook maar uit van een scenario zoals Razinho in de post hierboven beschrijft.