Regels van het PSV Forum

Status
Je kunt niet meer reageren.

Goodfella

Assistent Coach
  • De gedragsregels op het PSV Forum lopen parallel aan de normale gedragsregels in het dagelijks leven. Als je je best doet om vervelend te doen, kun je er vanuit gaan dat er een waarschuwing en/of een ban volgt. In het algemeen vragen we je niet te 'trollen', 'flamen' of te 'spammen'.
  • Het hebben van meerdere accounts niet toegestaan. Wil je je naam veranderen, neem dan contact op met de forumleiding.
  • Adverteren in je posts is niet toegestaan. Zij die zich registreren met als enige doel het verkopen van een product, of het genereren van traffic naar een website, zullen worden verwijderd.
  • We hebben een relatief jong publiek op het forum. Daarom zijn pornografische, of anderszins aanstootgevende (naakt)afbeeldingen, niet toegestaan.
  • Je account is van jou. Je bent zelf verantwoordelijk voor de beveiliging ervan. Vertellen dat je neef, evil twin of een vage vriend je account heeft gebruikt, maakt geen enkel verschil in de gevolgen die je ondervindt naar aanleiding van het gedrag via jouw account. Tevens is het zonder toestemming gebruiken van iemand anders' account verboden. We hebben de mogelijkheid om dat na te gaan en als je betrapt wordt, word je onmiddelijk verwijderd.
  • Uitgedeelde bans variëren per overtreding. De moderator of admin die de ban uitdeelt, doet dat naar eigen goeddunken. Bans worden doorgaans voorafgegaan door een waarschuwing, dit is echter niet altijd het geval.
  • Het omzeilen van een ban is niet toegestaan en niet aan te raden omdat je uiteindelijk altijd gevonden wordt. Bans kunnen worden herzien en eventueel worden ingetrokken door de moderators en admins. Contact opnemen met hen is dan ook het beste wat je kunt doen, mocht je geband zijn.
  • Het plaatsen van direct gekopieerde complete artikelen, van internet én van ingescande artikelen uit bladen is niet toegestaan. Ook niet met bronvermelding.
  • Om de leesbaarheid van het forum te bevorderen, is de maximale lengte van je handtekening 2 regels (lettergrootte maximaal 2).
  • De regels hier zijn expres kort gehouden. Ze symboliseren de wijze waarop gemodereerd wordt en hebben slechts als doel storende gebruikers te verwijderen.

Regels m.b.t. streams:

Het is niet toegestaan om links naar (illegale-) livestreams openbaar te posten. Zoals bekend hebben Eredivisie Live / Fox Sports / NOS / SBS6 het recht om de wedstrijden live uit te zenden. Tegen betaling kun je de wedstrijden op (digitale-) kanalen live bekijken. Het oppikken en verspreiden van deze beelden is echter bij wet verboden (wat dus voor de verzenders van de livestreams geldt!). Kortom: het is niet toegestaan om links naar livestreams op het forum te plaatsen.

Wanneer we constateren dat er nog links naar livestreams worden gepost, zal de betreffende post per direct verwijderd worden. De betreffende persoon kan voor de rest van de wedstrijd gebanned worden van het wedstrijdtopic indien hij/zij het verspreiden van deze links herhaalt. Als men toch besluit een stream te willen verspreiden, dan mag dat alleen via eigen communicatiemiddelen (email, sms, PM) afgezonderd van het openbare forum.

We wensen je veel plezier op het PSV Forum. (Y)
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Je kunt niet meer reageren.
Bovenaan Onderaan