PSV - Sturm Graz | Donderdag 25 november | Eindstand 2-0

Status
Je kunt niet meer reageren.

IPF

Winnaar 'Meeste voetbalkennis' 2020 & 2021
Toch zeggen ze bij de Veronica dat als PSV 2e wordt, ze door zijn naar de volgende ronde van de EL:unsure:
 

Ongezouten

Assistent Bondscoach
Blij met de winst. Sowieso Europees voetbal na de winter. Helaas is groepswinnaar worden niet meer mogelijk. 2 keer op rij de nul gehouden. Guti effect?

Flauwekul eigenlijk dat je als tweede wordt in de groep, dat je dan tegen de nr 3 van de Champions League speelt. Dus tegen een Dortmund, of misschien wel een Barcelona.

Maar goed, eerst Sociedad uit.
Lijkt me een prima loting. Beide ploegen stellen zwaar teleur.
 

Trevor Ford

Basisspeler
Ik heb echt naar en vervelende wedstrijd zitten kijken. Wat ik toch mis bij PSV is de wil om te winnen, het oogt zo flegmatiek. Je bent veel beter dan je tegenstander maar het resultaat valt dan tegen. Zo'n wedstrijd hoor je met 4 of 5-0 te winnen. Er wordt simpel op balbezit gespeeld, wat in deze wedstrijd heel goed ging, ook omdat je een tegenstander van niks hebt. Ik denk dat het voetbal wat PSV speelt ze wel eens de kop kan kosten. In de eerste helft heb ik de keeper van Sturm nauwelijks in beeld gezien, terwijl we een overwicht hadden van 75/25 %. Het bleef op en neer tikken, een soort trainingspartijtje. Maar in voetbal gaat het om doelpunten en dat mis ik teveel bij PSV. Maar goed we hebben simpel gewonnen en dat was het dan.
 

Penalty

Internationale Legende
FFEiDYwXoAQjxtA
 

Luc de Jong

Aanvoerder
Ik snap het negatieve sentiment niet zo. We spelen met een halve B-ploeg een Europese wedstrijd zonder publiek en hebben gewoon de controle en staan verdiend voor. Tuurlijk kan het beter. Maar ik vind PSV de laatste 3 wedstrijden opvallend positief voeltballen.
Hé we moeten altijd negatief blijven he 😉
 

Luc de Jong

Aanvoerder
Bruma is toch wel echt een fenomeen hoor. Meer goals per 90 minuten dan Gakpo en dat uit minder schoten.

Nee, ik vergelijk het talent niet, Gakpo is onze goudmijn, maar Bruma doet toch wel iets goed.
Iedereen kan het 1/2 seizoenen zwaar hebben door wat voor redenen dan ook. Je wordt dan al gauw in het hokje geplaatst van miskoop etc etc. Wat ook logisch is. Echter kan die gast echt wel wat en met een goed team om hem heen en mentaal ook lekker in z’n vel zitten laat die zien dat die echt wel van waarde kan zijn voor dit team
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Bovenaan Onderaan