PSV - Fortuna Sittard | Zondag 3 februari | Eindstand 5-0

Status
Je kunt niet meer reageren.
60 minuten moeizaam, en toch 5-0 voor. Ook knap. Hopelijk nu Gakpo eerste in de pikorde, nu Bergwijn er ook uit ligt. Bij hem zie je iig nog dat hij het spel wel goed leest.

Weetje van de dag: De vrouw van oud-bokser Rudie Lubbers, die de afgelopen week veel in het nieuws is, heet Ria - net als de vrouw van oud-premier Ruud Lubbers.

Het doet niet terzake, maar u heeft weer wat opgestoken.

Maar mede doordat Bommel gedwongen werd te wisselen. Zonder blessure Bergwijn ,en zonder kans op rood voor Malen was er niet gewisseld. Hopen dat Bommel dit ook ziet.
Vergeet niet dat we 60 minuten tegen 10 man spelen....daarom was de 2e helft soepel....

Soms ontstaat iets moois geheel per ongeluk (dreigend rood voor Malen) of uit iets heel vervelends (blessure Bergwijn). Laat dat vandaag tegen Fortuna dan het geval zijn! Mooi dat die twee jonge mannen nu ook in de wedstrijd hebben laten zien van meerwaarde te kunnen zijn. Hopelijk de trigger voor van Bommel ze vaker te gebruiken.

5-0, 3 punten, de nul gehouden. Nog altijd 5 punten voorsprong.

Maar sorry. Als je zo speelt richting Heerenveen uit, Utrecht uit, en Feyenoord thuis. Dan ga je weinig punten pakken met dat angsthazen voetbal.

Verdrietig om Bergwijn. Waarschijnlijk einde seizoen.

Ik vond het geen angsthazenvoetbal hoor, er ging veel mis maar we stonden wel zowat 90 minuten op de helft van Fortuna. Gewoon een prima overwinning, tegen Utrecht, Heerenveen en Feyenoord zal aanvallen ook een stuk makkelijker gaan als ze niet met 1 man voorin spelen.

Hoezo angsthazen voetbal? Het was de eerste helft slordig maar toch niet dat ze heel verdedigend bezig waren oid.