PSV - De Graafschap | Zondag 14 april | Uitslag 2-1

De grootste uitoverwinning van PSV dateert van 1987-1988 en 1956-1957: 0-6 Het is zelfs nooit 0-5 of 0-8 geworden.

En de statistieken zeggen over Willem II uit:

Winstpercentage PSV. 50,0%
Percentage gelijkspel. 25,0%
Winstpercentage Willem II. 25,0%

https://psv.supporters.nl/historie/tegenstander/48/Willem-II

Zo easy is, en was het dus nooit.
5 0 was het zelfs een keer. Voor willem 2. Ja, willem 2 uit is gewoon lastig voor ons (verrassend). Maakt niet uit in vorm of uit vorm
 
De grootste uitoverwinning van PSV dateert van 1987-1988 en 1956-1957: 0-6 Het is zelfs nooit 0-5 of 0-8 geworden.

En de statistieken zeggen over Willem II uit:

Winstpercentage PSV. 50,0%
Percentage gelijkspel. 25,0%
Winstpercentage Willem II. 25,0%

https://psv.supporters.nl/historie/tegenstander/48/Willem-II

Zo easy is, en was het dus nooit.
Dat zeg ik, vroeger 😀 Maar valt inderdaad tegen. PSV is gewoon nooit zo goed geweest als dat ik dacht.
 

Der Jaufe

Assistent Bondscoach
Ik ben vaak net zo negatief als dat jij bent, maar wanneer je iedere week, iedere dag je eigen zo loopt te ergeren aan PSV, wat misschien best terecht kan zijn soms, dan zal ik toch echt een andere hobby adviseren.
I know, daarom mag ik je ook wel en probeer ik je te helpen, dat je niet afdwaalt en jezelf valse hoop gaat geven met Graafschappen en overige pruts theorieën :ROFL:

Het blijft allemaal schuld van PSV, als ze niet zo goed waren begonnen en zo lang aan kop hadden gestaan, zoveel bonuspunten gehad, alles wees er op dat je kampioen zou worden en nog beetje mocht prutsen. Alleen namen ze dat prutsen zeer serieus en verprutste alles zwaar. Als het allemaal wisselvallig was vanaf het begin en we zouden 5de worden zou ik er prima mee kunnen leven, dan weet je waar je aan toe was en bent.

Nu is het gewoon te extreem verschil, van de top naar uberruk en dat is lastig te accepteren.
 
http://www.soccernews.nl/news/570143/keiharde-kritiek-op-psv-ik-erger-me-aan-dat-gelul


Helemaal met Valentijn Driessen eens.
Sinds de winterstop spelen we echt slecht, waardoor ik me elke week 90 minuten zit te ergeren gedurende de wedstrijd. Vervolgens hoor ik na de wedstrijd de spelers en trainer in interviews maar zeggen dat de kritiek niet terecht is en het allemaal wel meevalt.

Onbegrijpelijk vind ik dat. Hopelijk wordt intern wel de waarheid tegen elkaar gezegd.
Hij heeft ook gewoon helemaal gelijk. Ook Van der Vaart sloeg de spijker op z'n kop met zijn opmerkingen:

"Van Bommel gaf voor de wedstrijd tegen De Graafschap Henk de Jong een compliment omdat hij zich niet aanpaste, maar hij paste zich wel aan tegen Ajax. Er zit totaal geen idee achter"
OUCH!

En dan nog een hele rake:

"Als je Rosario zag spelen, dan denk je: hoe is het mogelijk? De simpelste ballen.. Dit moet toch een makkie zijn voor een international?"
Bij de 0-1 van Delano Burgzorg stond Rosario verkeerd te dekken."Het was een fantastische voorzet, maar hij was hem helemaal kwijt. Daarvoor staat hij toch opgesteld? Hij maakte ook aan de bal een paar grove fouten. Dan kom je ook niet aan voetballen toe. Je mag toch een beetje meer gevoel verwachten?", doelt Van der Vaart op het balverlies van Rosario.

Van der Vaart vond het dan ook raar dat Rosario niet werd gewisseld. "Ik merk bij topploegen dat je als verdedigende middenvelder zes keer een bal over de zijlijn mag schieten, maar de aanvaller en nummer tien worden gewisseld. Ik vind het echt verschrikkelijk."
En Trouw over de eigenwijsheid van MvB en Gutierrez:

'Van Bommel heeft hem niet willen inpassen, al dan niet eerst geleidelijk, hij wilde altijd hetzelfde doen. Nu keert dat zich tegen hem: een alternatief voor als hetzelfde niet meer toereikend is, heeft hij zichzelf uit handen geslagen.'