PSV - AS Monaco | Donderdag 21 oktober | Eindstand: 1-2

Status
Je kunt niet meer reageren.
Tactisch is het ook gewoon weer erg matig. Zoals altijd doen we hetzelfde en is het voor Monaco makkelijk om de ruimtes te vinden in de omschakeling. Dan lijkt het slap, maar staat het gewoon niet goed.
Wij lijken maar te gokken op de brille van Gotze of Gakpo of Madueke en altijd maar hetzelfde spelletje te spelen.

Terwijl je ook vertrouwen en controle kan krijgen als je weet waar de vrije man is of hoe je zwakte van de tegenstander kan vinden.
 
Tja, geen kans gehad, paar dikke kansen weggegeven, 1-0 achter en met wat geluk nog met 11 man op het veld

moeilijke eerste helft

tweede maar uit een ander vaatje proberen te tappen. Vertessen?
 
Tja, geen kans gehad, paar dikke kansen weggegeven, 1-0 achter en met wat geluk nog met 11 man op het veld

moeilijke eerste helft

tweede maar uit een ander vaatje proberen te tappen. Vertessen?
Vertessen graag.
 
En prft... Die commentator vind het "topklasse" hoe obispo 2/3 keer de bal wegslide bij boadu, maar ik vind het vrij ongelofelijk dat die boadu die kansen drie (!) keer krijgt?? Hoe kan dat dan
Dat gaat fout voorin en op het middenveld. Götze, Boscagli en van Ginkel maken er een fouten festival van waardoor de verdedigers keer op keer verrast worden. Obispo doet het juist goed: hij zet druk naar voren samen met het team maar wordt door zoveel balverlies gewoon te vaak in de steek gelaten door het middenveld maar ook door Max.
 
Winning flow, kwaliteit, bank breedte, thuis voordeel, 24 uur extra rust, hoe gaan wij ooit wat presteren zondag. Maja je weet maar nooit, De Graafschap Ajax 2016
 
Waarom blijven we alles door het midden spelen? Elke aanval wordt door het midden uitgevoerd. Laat de vleugels nou eens aan de zijkanten staan. Probeer eens de achterlijn te halen en hem terug te trekken.
Ook dat. Het is allemaal maar pover en voorspelbaar
 
Iemand die mij kan vertellen waarom het contract van Boscagli is verlengd? Schande dat zo speler het PSV shirt iedere wedstrijd mag dragen. Levert iedere keer de simpelste ballen in, die ik bij de amateurs niet eens zie. Echt een vervelende speler om naar te kijken.

Van Ginkel is ook klaar. Op de bank die handel. Tenenkrommend traag in alles. Afscheid nemen volgend jaar.

Hele team Obispo bedanken dat je niet 0-3 achterstaat. De beste man op het veld ondanks dat die slap verdedigde bij de 0-1. Iedere keer, trapt PSV erin tegen teams die op de counter spelen met een spits voorin die alleen snelheid heeft. En natuurlijk maakt die toevallig zijn eerste voor zijn nieuwe club. Het zal wel niet.

Madueke speelt zijn eigen pot. Wilt iedere keer 3 man voorbij. Gotze speelt zijn slechtste wedstrijd ooit. Gakpo en Vinicius de beste mannen voorin.

Iedere keer hetzelfde liedje met PSV.
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Terug
Bovenaan Onderaan