Oefenwedstrijden

Sangare heeft ritme nodig; die wordt dan steeds beter. Na afrika cup had hij ook van die gekke fouten. Maar paar potjes verder en hij voetbalde in zijn eentje 3 middenvelders naar huis. Maak me geen enkele zorgen

Dit ja, 2 jaar lang het gezeik dat Schmidt geen respect had voor Noni of wie dan ook. Wilde ff het belachelijke daarvan voor het voetlicht halen. Leuk voor Johan dat ie weer minuten maakt, vorige wedstrijd was het minder en dan sta je er gewoon naast, das topsport.
Johan en Mo niet met elkaar te vergelijken. Mo was voor de komst van Schmidt een sleutelspeler in Mark. Johan een talent die de overgang vanuit Jong vooralsnog heel moeizaam beleefd en nog ver af staat van de basis. Maar goed, laten we ons op de toekomst richten en de koeien met dit warme weer in de sloot zwemmen

Is er nou niemand bij PSV die de spelers vertelt dat het helemaal niets uithaalt om om een vrije trap te zeuren bij de scheids ipv op te staan? Als de scheids het een vrije trap vindt fluit ie wel, anders opstaan en alles geven
Net zoals appelleren voor een uitbal geen zin heeft als de scheidsrechter en grensrechter het niet zo zien, doorspelen!

Ducking for cover.

Aardige pot waar duidelijk werd wie de mannen zijn en de jongens.
Wat een heerlijke Keep hebben we
Hoever is JPSV materiaal kan echt niet op dit nivo
Max is de vrije trap specialist die er nooit 1 maakt snel aanpassen en JV de vrije trappen
Xavi JPSV
Noni zeer matig moet zijn spel snel veranderen anders is het rap voorbij
Til prima inzet en goed in druk zetten begrijp de kritiek van sommige hier niet
Obispo matig hopelijk is de Brit beter en geen Hoever

Nou, dan mag Luuk ff wat scherper in de afwerking worden, helpt nu al 2 hele grote kansen om zeep. Heeft ie geluk dat ie Luuk heet en niet Zahavi, dan was al om een wissel gegild op het forum
Nou zeker. Maar het gegil gaat helaas nog wel komen als het om de echte knikkers gaat, is mijn verwachting. Scherper dan dit wordt het waarschijnlijk niet. Waarom ik dat vermoed?

Retro Willems verwoordde het eerder ongeveer ook al zo: selectief geheugen van de forummers.

Ik hoop dat ik ongelijk heb.

Laatst bewerkt:
Op een gegeven moment was het bij iedere speler die korr in het veld gaat. Niet alles gaat om Mo vriend.

Goede eerste helft gezien. Percentage balbezit blijkt wederom volmaakt onbelangrijk want we krijgen in drie kwartier vier prachtige aanvallen met grote kansen.
Zij maar eén waarbij Benitez weer zijn klasse toont.

Zeer onrustbarend echter dat de ruststand geen 4-0 of 3-0 is. Zelfs geen minimale 2-0 waarbij je nog de helft van de kansen mag missen.
Noni en Luuk 2x moeten die goals maken. Niet alleen Europees maar ook in de Eredivisie vraag je zo om problemen.
En sta je kort na rust niet op 4-0 maar op 1-1.

Als het niet vriendschappelijk is zoals nu, betekent dat weer een jaar billenknijpen.
Want ook de fraaie 2-1 van Mwene kon weer niet worden uitgebouwd.

Kortom; systemen, punt naar voor of naar achter, hoog druk zetten, domineren en wat er allemaal nog meer in "analyses" voorbij komt, is allemaal prachtig.
Maar wie niet scoort wint geen wedstrijden, wie kansen mist is vroeg of laat het haasje.
Scoren doe je niet als individu maar als team.
Willen wij prijzen pakken dit seizoen is na dit oefenduel duidelijk wat bovenal beter moet bij PSV.

Prioriteit nummer 1; hoe krijg ik bij zulk wedstrijdverloop een ruststand van 4-0?

Dit ja, een cursus hoe slopen we de tegenstander als deze reeds op de knieën zit.

Ik vond hem juist matig. Sangaré 1.0 , terwijl we vorig seizoen de 2.0 versie hadden.

Ja, die was mooi :ROFL:
Hij heeft net als Arias altijd een beetje opstartproblemen. Bij Sangare uit zich dat vooral in slordige passing. Hopelijk is dat er nu weer bijna helemaal uit en kan beastmode weer aan. We zullen het nodig hebben.

PSV speelde tijdens deze interlandperiode een oefenwedstrijd achter gesloten deuren op de Herdgang tegen Oud-Heverlee Leusden. Zonder de internationals werd het 1-1. Ki Jana Hoever scoorde de goal voor PSV.

Het was een mix van jong en eerste elftal spelers. Heeft iemand de opstellingen, ben benieuwd naar wie er speelde