NAC - PSV | Donderdag 23 januari | Eindstand 2-0 (uitgeschakeld)

Status
Je kunt niet meer reageren.
Het spel is net als tegen VVV, maar dan wel met nog minder grote kansen. En ook hier gaan we met 0-0 de rust in. Ook hier zeg ik weer : als PSV binnen een kwartier na rust niet op voorsprong komt, dan wordt het een erg moeilijke wedstrijd voor PSV. NAC ruikt nu al bloed en ze gaan met steeds meer lef, strijd en felheid spelen, waardoor onze softies nog verder naar achteren gedrongen worden en NAC met meer kansrijke situaties zal komen.....voor alsnog houd ik mijn hart vast en vrees ik voor een voortijdige uitschakeling in de Beker.
Het was minder dan een kwartier.

Jullie zijn echt niet te benijden. Ik hoop oprecht voor jullie dat het na dit seizoen weer crescendo gaat, want dit is wel erg treurig.

Ik moet zeggen het begint te wennen en had dit vanaf de start competitie al verwacht en voorspelt

Ik hoor de ene na de andere goede aanval. Maar dat komt vast doordat de wedstrijd geluidsloos is en in C-Span op heb staan.