Mooiste Vrouw

Hulp aan de ouders om hiermee om te leren gaan vind ik absoluut een goed idee. Dat kind heeft (nog) geen professionele hulp nodig, die moet je vrij laten om hen eigen weg te vinden.
Het lijkt erop dat het kind van sjerkie het allemaal goed onder controle heeft en de rest van gezin ook. Maar ik kan me prima voorstellen dat dit voor iedereen heftig is, want anders dan anders. Mij lijkt het in ieder geval niet niks om mee om te gaan. Dan kan professionele hulp goed van pas komen.
 
On topic

JosefineForsberg.png


Josefine Forsberg
 
Ik zie nu pas dat een transgender mooiste vrouw van NL is geworden. Dit naar aanleiding van een foto op dumpert dat een kat de hondenshow wint. Ik begreep geen hol van de commentaren, dus er toch maar even in verdiept.

Zelfs als het een vrouw van geboorte geweest zou zijn: ik vind haar niet mooi. Zowel uiterlijk, als blik, als uitstraling.
Het is een belediging voor de echte schoonheid van vrouwen dat dit gewonnen heeft.

Het is zoiets als AI gebruiken om de foto van het jaar te winnen. En wokecommunisten zaten blijkbaar in de jury.

(En daarna ben ik dit topic vanaf blz 28 of zo gaan lezen. Ga ik mijn post veranderen? Nee, het gaat me om de uitslag van de wedstrijd, wat ik een rare uitslag vind, niet om de persoon in kwestie die won.)
 
Laatst bewerkt:
Als Belg kan ik enkel maar blij zijn met al het vrouwelijk schoon dat hier gepost wordt. Ik ben namelijk vooral de Belgische draken gewend.
 
Ik blijf er voor pleiten dit topic om te dopen in ‘Mooiste Mens’. Kom op mods! Er zijn niet alleen mooie vrouwen, en er zijn ook forummers met verschillende smaken!

Over mooie mensen gesproken:
 

Bijlagen

  • A5106706-6BE5-4E79-ADF4-7A82E3E716FF.jpeg
    A5106706-6BE5-4E79-ADF4-7A82E3E716FF.jpeg
    62,6 KB · Weergaven: 5
Ik blijf er voor pleiten dit topic om te dopen in ‘Mooiste Mens’. Kom op mods! Er zijn niet alleen mooie vrouwen, en er zijn ook forummers met verschillende smaken!

Over mooie mensen gesproken:

Wat Ex Libris al zegt, een eigen topic is prima toch? Diversiteit is een groot goed. En idd, zoveel forummers, zoveel smaken. Dus openen maar!

Persoonlijk vind ik het zien van een foto van een man, als ik het topic 'mooiste vrouw' open, toch een beetje een anticlimax (a)
 
Terug
Bovenaan Onderaan