Ja? Tofu-fan?Tijd voor een 5e like mogelijkheid, een gezichtje waarbij t kwijl uit de bakkes loopt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Let op: This feature may not be available in some browsers.
Ja? Tofu-fan?Tijd voor een 5e like mogelijkheid, een gezichtje waarbij t kwijl uit de bakkes loopt
Everybody was tofu-fighting... en daar vecht ik dus ook tegen, maar voor de rest klonk t zeker lekker.Ja? Tofu-fan?
Je zag dat laatste zinnetje en merkte dat de lol er meteen van af wasJa? Tofu-fan?
Ik haak dan meteen af. De rest van het recept doet er dan ook écht meteen niet meer toe. Als je bereid bent om een mooi stukje vlees in te ruilen voor de smaakloze binnenkant van een rul gereden sexpop, dan zit er in het eerste stuk van je post ook geen liefde voor smaak.Je zag dat laatste zinnetje en merkte dat de lol er meteen van af was
Hater!Ik haak dan meteen af. De rest van het recept doet er dan ook écht meteen niet meer toe. Als je bereid bent om een mooi stukje vlees in te ruilen voor de smaakloze binnenkant van een rul gereden sexpop, dan zit er in het eerste stuk van je post ook geen liefde voor smaak.
Yeah... Haters gonna hate.Hater!
Ik haak dan meteen af. De rest van het recept doet er dan ook écht meteen niet meer toe. Als je bereid bent om een mooi stukje vlees in te ruilen voor de smaakloze binnenkant van een rul gereden sexpop, dan zit er in het eerste stuk van je post ook geen liefde voor smaak.
Vind je het soms nog lastig om zonder zakjes/pakjes/potjes te koken? Heb nog wel een goed kookboek daarvoor.Ach, als moeders de vrouw weer eens wat vergeet bij de inkopen wordt je vanzelf creatief. Voor de luxere versie kan je de pinda's door cashewnoten vervangen. En speciaal voor Bacchus, je kan t ook met noten en kip eten . Probeer hier ook minder met zakjes en potjes te werken. Lukt lang niet altijd maar macaroni gaat geen knorr/honig/huismerk meer in.
Top, maar ben vooral op zoek hoe ik zelf wat kruiden kan mixen voor nasi en ongetwijfeld dat ik dat zelf ook kan googlen, maar eigenlijk ook wel n beetje lui ben.Vanuit het Coronatopic:
Vind je het soms nog lastig om zonder zakjes/pakjes/potjes te koken? Heb nog wel een goed kookboek daarvoor.
Spice Wise | Zoutloos koken met kruiden- en specerijenmixen
Gerechten ‘op smaak’ maken, doen we traditioneel vooral door zout toe te voegen. Ook kant-en-klare kruidenmixen bevatten vaak veel zout (dertig procent is heel gewoon) en daarnaast smaakversterkers, vulmiddelen en andere toevoegingen. Wil je bewuster gaan eten, dan is het dus een goed begin om...www.spicewise.nu
Komijn, kurkuma, koriander, paprikapoeder, cayennepeper/chilipoeder, gember, zwarte peper. Dan heb je al een prima mixje. Wees vooral niet te zuinig, anders krijg je het nooit goed op smaak. Ik doe ook altijd wat ketjap bij de uitjes en knoflook als ik die aan het aanfruiten ben.Top, maar ben vooral op zoek hoe ik zelf wat kruiden kan mixen voor nasi en ongetwijfeld dat ik dat zelf ook kan googlen, maar eigenlijk ook wel n beetje lui ben.
Koken zonder knoflook is geen kokenKomijn, kurkuma, koriander, paprikapoeder, cayennepeper/chilipoeder, gember, zwarte peper. Dan heb je al een prima mixje. Wees vooral niet te zuinig, anders krijg je het nooit goed op smaak. Ik doe ook altijd wat ketjap bij de uitjes en knoflook als ik die aan het aanfruiten ben.
Satesausje erbij, gebakken uitjes, eitje bakken en je nasi is perfect!
Koken zonder knoflook is geen koken
Och, zie mijzelf ook niet als n kokkie, gewoon wat proberen af en toe (en de kinderen + moeders de vrouw zijn makkelijke eters).Ik ben / wij zijn hier niet van die kokkies overigens. Ook liggen de smaken nogal verdeeld, zodat er vaak 1 huisgenoot iets niet lekker vindt. Maar door de Coronatijd iets meer tijd om na te denken over eten en iets afwisselender te eten. Omdat wij niet van die kokkies zijn, gebruiken we wel nog vaak potten pastasaus, zakjes saus, of van die Knorr buitenlandse gerechten enzo. Overigens proberen we wel overal voldoende groente doorheen te mengen.
kom je een gerechtje te kort.....Rode Pasta, Oranje Pasta, Pasta Pesto, Lasagne, Risotto en Nasi. Dat is mijn kookreceptaire. Het is niet veel, maar net genoeg om de week mee te vullen.
Hiero precies zo. En het is niet hip om te zeggen, maar als ik niet hoef te koken, dan doe ik het liever niet. En het wordt beter mat de kids wat ze lusten, maar het gaat met de snelheid van een Engelaar.Ik ben / wij zijn hier niet van die kokkies overigens. Ook liggen de smaken nogal verdeeld, zodat er vaak 1 huisgenoot iets niet lekker vindt. Maar door de Coronatijd iets meer tijd om na te denken over eten en iets afwisselender te eten. Omdat wij niet van die kokkies zijn, gebruiken we wel nog vaak potten pastasaus, zakjes saus, of van die Knorr buitenlandse gerechten enzo. Overigens proberen we wel overal voldoende groente doorheen te mengen.
Ach, mijn vrouw is soms net zo lastig: rijst (liever niet), warm fruit, kokos, kurkuma, Aziatisch eten in het algemeen....Hiero precies zo. En het is niet hip om te zeggen, maar als ik niet hoef te koken, dan doe ik het liever niet. En het wordt beter mat de kids wat ze lusten, maar het gaat met de snelheid van een Engelaar.
Pff, geen warm fruit. Hier gooien we regelmatig pasta met kip, banaan, appel, ananas en rozijnen op tafel. Aangemaakt met ketjap, kerrie, djahe. Een van de favorieten van de kinderen. (happy met de makkelijke eters)Ach, mijn vrouw is soms net zo lastig: rijst (liever niet), warm fruit, kokos, kurkuma, Aziatisch eten in het algemeen....
Warm fruit, ben ik zelf ook zeker geen liefhebber van. 't Gebeurt wel eens, maar ik geef echt eerder de voorkeur aan groenten.Pff, geen warm fruit. Hier gooien we regelmatig pasta met kip, banaan, appel, ananas en rozijnen op tafel. Aangemaakt met ketjap, kerrie, djahe. Een van de favorieten van de kinderen. (happy met de makkelijke eters)
Overigens gaat er ook wel eens wat mis, mogen de kinderen gewoon zeggen dat t niet te vreten is (als t bord maar leeg gaat), gaat t van het menu of proberen we het een jaartje later nog eens.