Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Let op: This feature may not be available in some browsers.
Loetje, das pas gehyped...Biefstuk, het meest overrated stukje vlees dat er is...
Dan heb je geen goede biefstuk gehad tot nu toe...Biefstuk, het meest overrated stukje vlees dat er is...
Jij hebt duidelijk alleen verstand van wortelen en pompoen. Grapjas.Biefstuk, het meest overrated stukje vlees dat er is...
Het waren sperziebonen.Moet je ook naar mij luisteren. Vegagehakt is gewoon meh en een bonengerecht heeft geen gehakt nodig (maar misschien jouw gerecht wel, ik denk aan taco's/enchiladas/buritos met veel verschillende bonen).
Broccolipuree? Gewoon je broccoli stampen?Ik heb vandaag brocolipuree gemaakt. Nou doe ik dat bijna wekelijks, dus ik besloot wat te veranderen. Twee flinke lepels mosterd erdoor (op een kilo broccoli). Dat gaan we vaker doen. Heerlijke kippendijfilet erbij... Ik vond het jammer dat m'n bordje leeg was.
Ja met 24x BurpeesHet waren sperziebonen.
Broccolipuree? Gewoon je broccoli stampen?
Van de week shakshuka gegeten. Ik vond het niet bijzonder.
Ik ben geen vegetariër (meer), maar ik vind biefstuk gewoon heel erg saai. Kraak noch smaak, vaak een beetje taai (maar dat zal vast aan de bereiding liggen) en niets bijzonders.Dan heb je geen goede biefstuk gehad tot nu toe...
Tenzij je daadwerkelijk vegetarisch of veganistisch zou zijn zou ik het eigenlijk een beetje dwars vinden als je een goede ossenhaasbiefstuk van een goede slager "overrated" zou vinden. Kijk, over smaak valt niet te twisten. Maar "overrated" impliceert dat iedereen het geweldig vindt terwijl het eigenlijk niks voorstelt.
Als je het over een biefstuk van de supermarkt zou hebben, ok.
En wat is dan een ondergewaardeerd stukje vlees? Wat zou de lof moeten krijgen die dat vieze biefstuk nu krijgt?
Sowieso is het weer een streepje voor je, hè. Ajax, kaas...volgens mij hou je ook niet van bier, en nu dit.
Broccoli koken en dan met de staafmixer pureren. Kruiden erbij en dan heb je een soort aardappelpuree waar je ook nog heel makkelijk andere groenten bij kunt eten.Broccolipuree? Gewoon je broccoli stampen?
Maar wat nou als je 10 kilo kip vervangt door 10 kilo linzen?Broccoli koken en dan met de staafmixer pureren. Kruiden erbij en dan heb je een soort aardappelpuree waar je ook nog heel makkelijk andere groenten bij kunt eten.
Werkt ook heel lekker met bleomkool. Koken, beetje kookroom erdoor en na het staafmixen lekkere verse bieslook erdoor snijden. Heerlijk!
Dat had ik vandaag ook weer gedaan. 500gr velderwtjes, 500gr bloemool(dat werd puree) en 500gr kippendij.
Dat was mijn laatste zakje kippendijfilet, dus ik heb vanmorgen Mr Fillet weer een mailtje gestuurd. Er kan elk moment 10 kilo kippendijfilet geleverd worden. (Met een electrisch autootje, want je moet CO2 beperken waar je dat kunt.) Die gaan dan weer in hun slaapzakjes in de vriezer en elke dag wordt er een zakje uit die koude vriezer gehaald en dat mag dan lekker opwarmen in de pan.
Dan moet je friet/patat toch dik 20 minuten in of zo? Dat is mij te lang.Meer airfryer helden hier? Wij zweren er bij gewoon,
Dan moet je friet/patat toch dik 20 minuten in of zo? Dat is mij te lang.
Je mag ondertussen iets anders doen, he. Je hoeft er niet bij te blijven, toch?Dan moet je friet/patat toch dik 20 minuten in of zo? Dat is mij te lang.
Je mag ondertussen iets anders doen, he. Je hoeft er niet bij te blijven, toch?
Misschien in de airfryers van 10 jaar geleden. Ze zijn echt enorm verbeterd.Dan moet je friet/patat toch dik 20 minuten in of zo? Dat is mij te lang.
Dan sterft er ergens een herbivoor van de honger.Maar wat nou als je 10 kilo kip vervangt door 10 kilo linzen?
maar mijn favoriet is denk ik 'gewoon' een gehaktbal, mits goed gekruid uiteraard