KNVB Beker - Algemeen

Trevor Ford

Basisspeler
Crisis compleet heerlijk. Hopelijk worden ze ook geen kampioen. Dat zou toch helemaal fantastisch zijn?

Zo gigantisch jammer hoe wij iedere jaar met de beker omgaan. Altijd maar uitgeschakeld worden tegen mindere teams, terwijl zo Utrecht al twee keer de finale haalt in 3 jaar.
Vechtploegen komen ver in de beker. Een vechtploeg is PSV niet. PSV heeft een strijdwijze van lang doorgaan ook al is het voetbal niet om aan te zien. En dan gokken dat er toch nog een moment komt om te scoren, al is het in de laatste minuut. Bij bekerwedstrijden moet je er vanaf de eerste minuut voor gaan en dat zie ik niet in dit PSV. We komen niet voor niets veel te vaak met 1-0 achter om dan aan een inhaalrace te beginnen.
 

PSVkanalles

Aanvoerder
De finale van de KNVB Beker lijkt toch gespeeld te gaan worden... op Bonaire

 

PSV033

Aanvoerder
De finale van de KNVB Beker lijkt toch gespeeld te gaan worden... op Bonaire

Laten we dat voortaan ieder jaar gaan doen. Feyenoord niet langer het thuisvoordeel en onze jongens zijn eindelijk ook eens gemotiveerd om de finale te halen als ze er een gratis vakantie bij krijgen.
 

Mentos

Routinier
Dat alles staat vast valt sowieso weg als je alsnog de bekerfinale gaat spelen. Als je dat doet moet je Utrecht ook dat ticket geven als ze winnen, anders ga je tegen de regels van de UEFA in. Dat gaan ze daar niet pikken gok ik
Daarom gaat de finale ook niet voor 3 augustus gespeeld worden. ;)
 
Bovenaan Onderaan