Hirving Lozano (A)

Mikasa

Forummer van het Jaar 2014
Klap voor Mertens staat er in die artikelen. Kan hij niet naar PSV komen?
Ruilen met gesloten beurzen, zo komen ze in Engeland ook onder doorverkoop-percentages uit (Zie hoe ze Utrecht toen genaaid hebben met Vorm).
Gesloten beurs? Echt niet. Maar Mertens naar PSV is wel ok misschien.
 

Ongezouten

Trainer Coach
Het was toch al even bekend dat er rond de 20% doorverkoop voor Pachuca in zijn contract stond en dat PSV heel diep is gegaan om Lozano te halen. Het is niet anders,
Daarom dus ook mijn punt; PSV doet hem veel te goedkoop weg; zeker gezien de op hol geslagen markt van vadaag de dag.
 
  • Leuk
Reactions: IPF

RAZINHO

International
En nog steeds geen officiële presentatie van Lozano in het shirt van Napoli....maar we hebben nog 2 weken om hem te verkopen en op de valreep, lees 1-2 dagen voor sluiting transferdeadline , een vervanger voor hem binnen te halen en ook nog een creatieve aanvallende middenvelder....:sneaky:
 

De Bondscoach

Maoïst van lichte zeden
Dat is allang losgelaten en dat was al zo met het salaris van Luuk. Wij moeten ons zelf niet voor de gek houden hier met dit praatjes in de media door de directie leden van de topclubs. Zonder hoge salarissen komen zulke spelers gewoon niet naar de Eredivisie.
Precies de reden waarom ik destijds zo´n moeite had met de hele grondverkoopconstructie. Het salarisplafond was destijds een stellige eis van de gemeente, maar in de praktijk komt daar natuurlijk niks van terecht. Ondertussen heeft de gemeente nog steeds een miljoenenschuld bij een vage Duitse kredietverlener. Denk hier nog even aan, als PSV in de rat race met Ajax de salarissen steeds verder laat oplopen en vroeg of laat in betalingsproblemen komt. En de gemeente weer mag ophoesten. Dank u.

Het moderne profvoetbal is net een parasiet...

Anyway... Lozano. Mooie deal. Conclusie na twee jaar: veel doelpunten, veel assists, ruim 20 miljoen winst. Er zijn slechtere dagen. Moeten we met Luckassen nog maar voor elkaar krijgen.
 
  • Leuk
Reactions: IPF

Rednas

Lid van de Pro-Kaas Alliantie
Medewerker
En nog steeds geen officiële presentatie van Lozano in het shirt van Napoli....maar we hebben nog 2 weken om hem te verkopen en op de valreep, lees 1-2 dagen voor sluiting transferdeadline , een vervanger voor hem binnen te halen en ook nog een creatieve aanvallende middenvelder....:sneaky:
DE JONG!!!!!!!
 

Der Jaufe

Bondscoach

49euro

Ballenjongen
Da's niet misselijk. Nog steeds 40 miljoen minder dan dat Ajax aan Frenkie overhoudt overigens.
Dat is niet waar. De totale transfersom die met de overgang van Frenkie gemoeid is is 75 miljoen euro excl. bonussen. Van deze 75 miljoen ontvangt als opleidingsvergoeding Willem II : 6.358.333 euro en RKC: 3.766.667 euro. Tevens omdat Ajax Frenkie de Jong voor 1 euro heeft overgenomen van Willem II hebben zij nog recht op een doorverkooppercentage namelijk: 10.125.001 euro. Een simpele rekensom leert ons dat er bij een transfersom van 75 miljoen - de bovengenoemde bedragen een bedrag voor Ajax overblijft van 54.749.999 euro. Dat is geen 40 miljoen meer maar slechts 20 miljoen meer dan wij overhouden aan Lozano mocht de berichtgeving omtrent de 35.000.000 euro die PSV overhoudt correct zijn.

Ik wil niet flauw doen hiermee maar gewoon even aantonen dat er weldegelijk een verschil zit in hoe PSV en Ajax communiceren over bedragen in de media. PSV heeft geen belang om tof te doen met bedragen, Ajax wel zij hebben immers aandeelhouders.

Indien PSV echt 35 miljoen overhoud kun je er dus vanuit gaan dat dit nog minder dan 85% is van de totale transfersom, immers Pachuca heeft recht op een doorverkooppercentage. De totale transfersom zal dus rond de 42 miljoen uitkomen. Een bedrag wat al eerder in de media is genoemd. Geen verrassing dus. Had Lozano de tweede seizoenshelft net wat beter gespeeld dan waren wij kampioen en had hij welicht ook 50 of 60 miljoen op kunnen brengen.
 

Davitamonnetje

Routinier
Wederom zeer slecht gehandeld van PSV. Echt een lachtertje, dit bedrag.
Want? Wat maakt hem nou zoveel meer waard dan? Hij gaat naar een Europese subtop club. Presteerde bij ons al een dik half haar voor geen meter. De echt grote clubs stonden niet in de rij.
Er zijn maar weinig spelers die heel veel meer opleveren, niet elke speler levert 80 milj op. Ook niet die in grote competities spelen.
 
Bovenaan Onderaan