Films & TV

Ongezouten

Voorheen Steevast&Rechttoe
Volgens het artikel hadden ze dat meegenomen omdat ze keken naar mensen die hem pas na 70% afzetten. Hun redenatie was dat je hem eerder afzet als je de film slecht vindt. Lijkt me dat als je een film eng vindt hiervoor hetzelfde geldt, maar wie ben ik.

Ik ben het verder met je eens... Van degene die ik heb gezien waren ze niet zo eng. Sommige meer Gore dan eng en sommige gewoon beroerd.
Sowieso kun je er geen peil op trekken. Er kunnen zoveel redenen zijn waarom een film wordt afgezet; het is puur speculeren, en dat is dan ook precies wat die lijst aantoont, want het is me toch een lijst aan voornamelijk baggerfilms zeg (The Conjuring was wel leuk inderdaad robpsv11 , maar vond ik ook niet eng). Inderdaad voornamelijk gore en daarmee proberen te shockeren. Anderzijds kan het natuurlijk best zo zijn dit voor bepaalde mensen heel eng is. Wat de ene eng vindt, vindt de andere slaapverwekkend; dat is zoiets subjectiefs. Er zijn bijvoorbeeld genoeg mensen die clowns heel eng vinden, terwijl ik zoiets heb van, *gaap* 'doet ie raar, sla hem dan gewoon vol op z'n rooie gok'.

Het valt natuurlijk ook niet meer mee om tegenwoordig nog met iets origineels op de proppen te komen, alles lijkt al zo'n beetje te zijn gedaan en nieuwe horrorfilms zullen van heel goede huize moeten komen om verstokte horrorfans nog de stuipen op het lijf te kunnen jagen.

Voor mij persoonlijk, als ik iets uit de categorie eng moet kiezen, neig ik toch naar de bekendere aziatische horrorfilms die, op de eerste The Ring remake na, naar mijn mening allemaal ronduit slechte Amerikaanse remakes hebben gekregen (mede door het gebruik van CGI en het afbramen van de ruwe randjes). Maar er zullen er vast genoeg zijn bij wie dat soort films dan weer niets doet (al kan het ook goed dat dit weer komt omdat er inmiddels zoveel films zijn die die films hebben gekopieerd dat je er ongevoelig voor wordt of zelfs geïrriteerd door raakt).
 

Bacchus

Ninja Administrator
Medewerker
Dan om 16:30 uur toch maar Omroep Braboville aansligeren om de rondrit en de huldiging te kijken. Eens zien hoeveel selfiesticks er op een platte kar passen.:rolleyes:;P