Ergernissen

Bedankt allemaal. Ik heb vorig jaar de AML met chemotherapie in remissie gekregen, maar nu blijkt dat de enige manier om ervoor te zorgen dat het niet terug komt een stemcel transplantatie is. De rekensom is heel eenvoudig: Als ik niets doe heb ik 20% 5 jaar overlevingskans. De kans op een succesvolle procedure is 80%, die als het inderdaad succesvol is 100% genezing betekend.
Ok, net ff bijgepraat door mn vrouw die al die termen die jij eruit gooit wel kent... Mij rest te zeggen, succes en sterkte de komende periode.
 
Het reeds vandaag gestarte liveblog op nu.nl over de hittegolf. Moet daar echt een liveblog voor komen?
Nu.nl en de NOS weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten. Liveblogs van een zwemtocht, een EU-top (Er is nog niks duidelijk) of nu dit weer. Komkommertijd.
 
Het is wachten op de liveblog over komkommers.
"12:43: het eerste blad lijkt daadwerkelijk aan de stengel te groeien nu, het wachten is op de eerste komkommer."
"12:57: in de tussentijd is er nog niet veel gebeurd. Er lijkt een blad in aantocht te zijn, maar van een komkommer lijkt nog geen sprake.:
"13:13: volgens Piet de Zaaier, komkommerspecialist, was dit beeld te verwachten. "Komkommers groeien niet zo snel, pas over een paar weken zul je de eerste zien"."
"13:31: het lijkt erop dat de woorden van Piet de Zaaier, die alles van komkommers weet, gaan uitkomen. Voor nu zijn er nog geen komkommers te zien."
 
Terug
Bovenaan Onderaan