Het mocht nog niet bekendgemaakt worden. De officiële uitslag is nog niet naar buiten gebracht.

Miedema is inderdaad speelster van het jaar geworden.

Miedema is gisteren overigens met Arsenal landskampioen geworden samen met: van Veenendaal, van de Donk en Bloodworth.

Foyth en Son beiden ROOD tegen Bournemouth...:eek:

Son duwde na een overtreding met beide handen een speler omver. :FP:
Foyth viel in bij aanvang van de 2e helft, stond slechts 2 minuten in het veld en maakte een overtreding met gestrekt been op kniehoogte. :FP:

Bournemouth scoort 1-0 tegen Tottenham Hotspur.
90'+1' :BALL: Aké

Tottenham houdt net geen stand met 9 man.
Het loopt nu uit de hand met een opstootje. Frustraties alom.

Newcastle United - Liverpool 2-3.
86' 2-3 :BALL: Origi
Liverpool ontsnapt aan een gelijkspel, maar verliest Salah die in de 73e minuut met mogelijk een hersenschudding op een brancard het veld werd afgedragen.

Pfoe, City krijgt vooralsnog de muur van Leicester niet gesloopt. 0-0 met nog een half uur op de klok

Manchester City scoort 1-0. :sad:
70' :BALL: Kompany schiet hem in de driehoek. Wel een geweldige goal.

Manchester City wint met 1-0 en de kans dat ze het kampioenschap in de laatste wedstrijd tegen Brighton nog weg gaan geven is bijna nihil.