Duits voetbal

Borussia Mönchengladbach krijgt een penalty in de 90e minuut.
En die wordt raak geschoten in de 92e minuut.

Borussia Mönchengladbach - Bayern München 2-1. :DANCE:

Bayern is een uur lang de betere ploeg in deze wedstrijd, maar verliest alsnog. :D :p

Bayern nu op 7 punten achterstand. Verschil tussen BMG en RB Leipzig is nu 1 punt. Dortmund volgt op 5 punten, Schalke kan op 3 punten komen.

Ik heb het nog nooit zoveel spanning gezien in de Bundesliga om de eerste plek.

Kent iemand Joshua Zirkzee nog? Die jongen die jongen die de jeugdopleiding van Feyenoord voor die van Bayern had ingeruild? Nou, vandaag debuteerde hij voor Bayern uit tegen Freiburg en scoort de 1-2 in de 91e minuut. Hij stond nog geen twee minuten in het veld.

Had ie bij feyenoord nooit gered, die spelen immers zelden tegen Freiburg. Leuk voor zo'n jongen, over n paar toernooien misschien ook leuk voor Oranje

Haaland's 1ste wedstrijd voor Dortmund

Het schijnt dat JdJ ook nog achter Haaland aan heeft gezeten.
Het leek hem handig om er nog een aanvaller bij te hebben.
Haaland besloot na lang wikken en wegen voor het 6 voudige te gaan van het salaris wat PSV hem kon bieden en koos voor Dortmund.

Leverkusen 4-3 Dortmund. Wat een wedstrijd!

Leverkusen komt op voorsprong, Dortmund maakt 2 minuten later al gelijk. Leverkusen ziet een goal afgekeurd worden, Dortmund komt op 1-2. Leverkusen maakt gelijk voor rust. Na rust komt Dortmund weer voor (2-3), maar Leverkusen vecht zich naar 4-3. Een assist voor Sinkgraven, die als wingback speelde op links en dat erg goed deed.