Duits voetbal

Brenet vandaag toch een hele wedstrijd gespeeld na al het gedoe van afgelopen week.
Zijn club Hoffenheim speelde 1-1 tegen Dortmund. Een doelpunt van Hoffenheim werd afgekeurd door de VAR.

Bayern München heeft met 2-0 van Hertha BSC verloren. Hertha BSC staat nu gelijk met Bayern.
Hertha BSC - Bayern München 2-0
30% Balbezit 70%
6 Goal Attempts 25

:unsure: Met deze cijfers is zelfs Ajax niet kansloos tegen Bayern München. ;)

Wat een wedstrijd van Dortmund
Dortmund staat 0-1 achter. De Spanjaard Paco komt erin in de tweede helft. Paco scoort de aansluitingtreffer. Maar Augsburg komt nog op 1-2.
Dan in 80 minuut is het weer Paco met de aansluitings treffer, en 4 minuten later scoort Reus de 3-2.
3 minuten later maakt Augsburg weer gelijk.
Dan een vrije trap in de 96e minuut. Paco achter de bal. Paco scoort de winnende en mag de bal mee naar huis nemen.
Dortmund staat nu 1ste met 4 punten voorsprong op Bayern. Bayern moet vanavond nog tegen BMG.

Bayern ook weer 0 - 2 achter. Die zitten wel in een heel diep gat zo. Of ze moeten het nog goed gaan herstellen.

Bayern München - Freiburg 1-1
80' :BALL: Gnabry 1-0
89' :BALL: Holer 1-1

Wolfsburg - Borussia Dortmund 0-1
27' :BALL: Reus

Dortmund doet goede zaken en loopt 2 punten uit en staat 4 punten voor op Bayern München.