De trieste, sneue reactie van ajax. Het mislukte seizoen van de mannen gebruiken om geen huldiging voor de vrouwen te willen. Na de dickpicks laten ze zien dat ze vrouwen nog steeds als minderwaardig beschouwen.
Er is nog veel werk aan de winkel op emancipatiegebied in de voetbalwereld.
Achterstelling van en neerkijken op vrouwen is er maar eén van. Ook zijn er immers aanvoerders die een regenboog band niet willen dragen om religieuze redenen. Intolerantie op allerlei gebied dus.
Meest vervelend; de voetbalwereld is een afspiegeling van de "echte" wereld.
Tel uit je winst.:(

3-0 met de rust. Die 3-5-2 opstelling werkt best goed tegen mindere tegenstanders zoals de Belgen. Tegen Engeland of de Verenigde Staten wordt je afgeslacht.

Gek. Bij de mannen zeggen weer juist dat 4-3-3 best werkt tegen slechtere tegenstanders en juist een 5-3-2 goed is tegen de betere tegenstanders.

Ligt er vooral een beetje aan hoe de wingbacks spelen. De mannen speelden vaak 5-3-2, met opportunistische backs. Dat is eigenlijk zeer verdedigend, maar kan aanvallend zijn, maar dan moet je zeg maar wel aanvallen. Ik heb gisteren een half uurtje gekeken, dus niet alles gezien, maar de backs stonden echt consequent heel erg hoog (en kwamen vervolgens diep op de helft van de Belgen), dus meer een 3-5-2. Dat voelde meer als een soort 4-4-2 aanpak die PSV vroeger ook wel eens hanteerde met twee middenvelders die continu de cornervlag opzoeken.