AZ - PSV | Zondag 21 maart | Eindstand 2-0

Status
Je kunt niet meer reageren.
Wat een dramatisch seizoen. 0 overwinningen tegen een aansprekende ploeg, 0 prijzen en 2e plek nog het hoogst haalbare in maart...
Het is ongelooflijk dat PSV met deze resultaten nog op de 2e plaats staat.
En als PSV niet van AZ verliest hoogstwaarschijnlijk ook op de 2e plaats eindigt.

Als PSV aanstaande zondag wederom een hele sterke 1e helft speelt, maar de kansen niet weet af te maken voor rust, dan voorspel ik een overwinning voor AZ. Eindstand : 3-1
Ik wil echter positief zijn op basis van die eerste helft tegen Feyenoord en voorspel een moeizame overwinning voor PSV met als eindstand : 2-3 .

Begint een beetje op FC Twente te lijken daarzo, die hadden ook al zo'n last van hoogmoed na 1 kampioenschap.
Tja, beetje vermoeiend. In dit geval: AZ heeft een goeie ploeg maar het lijkt me vrij duidelijk dat PSV meer kwaliteit op het veld heeft staan.