AS Monaco - PSV | Donderdag 4 november | Eindstand: 0-0

Status
Je kunt niet meer reageren.

Weltmeister

Bondscoach
En toch trappen we er elke zomer in. Al tig keer meegemaakt tot het punt dat ik afgelopen zomer dacht amehoela, ik trap er niet weer in toen iedereen in de Schmidt polonaise liep. Toen we die geweldige voorbereiding hadden, was ook ik uiteindelijk om 🤦‍♂️
En het erge: we vangen 30 miljoen voor Cody terwijl Ajax Antony voor 60 verpatst.
 

Sneeuwvlok2

Aanvoerder
in toch niet verassend dat dit nu allemaal gebeurd sommige forumers waren zo positief:
JDJ prutswerk sinds zij aanstelling
RS heeft het jaar al bewezen een ongeschikte trainer te zijn
Mwene
Boscgali
Max
Ginkel
Proper
Bruma
Gotze
Romero snap niet dat er sommige hier denken dat hij wat kan
Mauro
Zahavi
Vinicius
Guti

Allemaal brandhout en dat wist je al vooraf. Kansen genoeg gehad om te renoveren met goede NEDERLANSE spelers en Trainer maar nee miljoen verbranden en KUT voetbal .# IKDOENIET MEER MEE!
 

De Bondscoach

Maoïst van lichte zeden
We missen Götze?? wat heeft die laten zien de laatste maanden echt helemaal niks ook wegwezen. Pröpper staat altijd wissel bij die Schmidt. Hij moet zondag Johan Bakayoko meenemen maar dat gaat hij niet doen en ook Maxi Romero is hij kapot aan het maken.
Wat kun je in vredesnaam aan Romero kapot maken...
 

J.B.

Assistent Coach
Maar ja, ik maak me wel echt zorgen over hoe Schmidt traint. Het is toch bizar...zoveel geblesseerden. (Gakpo,Madueke,Thomas,Van Ginkel, Propper en dan nu Vertessen, Vinicius). Gotze ziek. Sambo, Oppegard, Antonisse, N. Thomas, Fofana bij Jong PSV ook allemaal geblesseerd.... Mis ik nog iemand?
Ongetwijfeld, maar het zijn er zoveel. Er is niks over met wat we dit seizoen begonnen. De resultaten zijn er ook naar..
 

Antenor

Grootste PSV-kenner 1e Editie
Ja maar nogmaals , dat klopt dus niet in het geval van een Teze vs Mazaroei of Ramalho vs Timber…die koppels zijn lichtjaren van elkaar verwijderd qua techniek en snelheid…zouden juist in het spel van ajax totaal verzuipen😑
Je hebt wel een heel hoge pet op van Ajax spelers.
Of er iets klopt van deze "lichtjaren" verhalen weet ik niet want deze PSV supporter kijkt geen wedstrijden live van Ajax.
Jij kennelijk vaak.
Ik beperk me tot samenvattingen van hen tegen b.v. Twente, Utrecht en Heracles.
Die zijn nog wel amusant.
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Bovenaan Onderaan