Algemene Nieuwsberichten

De Bouterbaas

Grappigste Forummer van het Jaar 2012
Is vooral rot voor diegene die de rotzooi moeten opruimen. Verder bedankt voor t stuk, uit beroepsdeformatie zal ik de PDF even doorlezen ;P
Ook voor familie en vrienden. Het leed is al onmenselijk groot, maar als je dan hoort dat bijvoorbeeld je partner geen gordel droeg, word je toch wel heel erg geconfronteerd.
 

Der Jaufe

Assistent Bondscoach
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/vid...t-woedende-menigte-hongkong-bindt-man-vast-en

Ziet er nogal geënsceneerd uit (?).

Zou op zich een goed communistisch gebruik zijn: dergelijke acties zijn ook bekend van de Praagse lente, waarbij undercover agenten de boel moesten laten escaleren om zodoende ingrijpen te rechtvaardigen, en recente is op de Krim in de basis hetzelfde gedaan.
Dat zullen we waarschijnlijk nooit weten.
Begreep dat er vanuit Amerika geluiden komen dat China troepen aan het verplaatsen is richting de grens. T is daar een zooi, en hier krijgen we maar mondjesmaat wat door.
 

Der Jaufe

Assistent Bondscoach
Ondertussen in Amsterdam

https://www.ad.nl/binnenland/peter-...ieren-dat-is-geen-gewapende-inbraak~a4bdc293/

Hij had een (nep) wapen en had zich toegang verleent tot een woning die niet de zijne was, maar het was geen gewapende inbraak. Noem het beestje bij het naampje jongens. En ja het is de zoon van Halsema, maar wat dan nog, het is een tiener en die doen (hele) domme dingen, zoals het binnengaan van een verlaten woonboot.