Ajax wordt sowieso fluitend kampioen. Kunnen zich nog wat slippertjes permitteren. De enige die een beetje een bedreiging vormt is AZ, en die gaan ook niet alles winnen. Het is simpelweg niet de vraag of, maar wanneer ajax kampioen wordt. Helaas.
De strijd om de 2e plek zal spannender worden. En of PSV überhaupt Europees voetbal haalt (maar na het EL-fiasco van dit seizoen hoef je daar niet eens echt op te hopen).
 
Zullen we hier preventief een slotje op hangen op 2 en 3 februari?
Ik denk toch dat de beste oplossing is om een aantal PSV-ers op z’n Uruguayaans te laten schoppen totdat er te weinig PSV-er’s op het veld staan en de wedstrijd reglementair met 3-0 wordt afgefloten.
 
Tegen Sparta veel geluk gehad wat gisteren niet aanwezig was. Nu weet Ten Hag ook dat je als trainer net zo goed of net zo slecht bent als je materiaal. Alleen de grootste trainers der aarde kunnen ook bij matig materiaal nog een extra 5% toevoegen of bij een zeer goed materiaal een paar procent om het te perfectioneren. Voor de rest wordt de rol van de trainers behoorlijk overschat.
 
Terug
Bovenaan Onderaan