Ajax - PSV | Zondag 10 januari | Eindstand 2-2

Status
Je kunt niet meer reageren.
Onverwachts Fein in de basis, ajacieden weten niet wat ze met m aan moeten, de ene na de andere splijtende pass dwars door de verdediging, bij 0-3 wordt het Tagliafico teveel, gevolg, Fein 3 maanden out, hij 6 wedstrijden schorsing. Met een man meer lopen wij eenvoudig uit waarna Vertessen in de 89e minuut de 0-7 binnentrapt. #tenhagout is drie dagen trending, maar in onnavolgbare Cryffiaanse uitspraken gehuld meld de woordvoerder van die :SC: dat het hierna alleen maar beter kan wordt en Ten Hag mag blijven (na een vernedering in de EL de maand daarop bleek deze 0-7 niet het dieptepunt te zijn). Ondertussen blijft PSV wisselvallig maar weten ze uiteindelijk op doelsaldo kampioen te worden, Feyenoord 2e en ajaks blijft de nummer 4, Vitesse, op doelsaldo voor.
Klinkt geloofwaardig, maar fey 2e, dat is echt fantasie😀

Ik vraag het maar vast gezien alle emoties die bij zo'n pot los komen:
Wordt het op prijs gesteld als ik me in dit topic begeef, inclusief eventuele plaagstootjes (ook tijdens de wedstrijd)?

Uiteraard zal ik ook incasseren, mits het niet persoonlijk wordt.

De meesten zullen er geen moeite mee hebben gok ik. En een aantal zullen je willen lynchen als het tegenzit.

Zal lekker vast je anderhalf uur zonder internet pakken die dag.

Van mij mag je. Uitdelen en incasseren hoort erbij. :D

Tuurlijk, alleen ook aanwezig zijn als Ajax met 2-0 achterstaat na 30 minuten, he!

Dry january is idd n hype. :maniac:

Voor nu volmondig ja, maar als we straks 3-0 achter staan na 30 minuten weet ik het ook niet meer zeker.. :p

Ik kan er slecht tegen, maar ik dien het gewoon te pikken vind ik! Je bent een prima kerel, met voetbal know how(lees geen verstand want stomme clup😉). Dus je hebt ook mijn zegen

De wedstrijd, tja....het is alweer over een week. Nauwelijks winterstop gehad dus de vorm zal gelijk zijn. Maar deze wedstrijden zijn anders zoals zo vaak! De laatste jaren is het vooral angstig geweest en hebben we vaak de vroege tegengoal moeten incasseren. Ik ben zelf tevreden als we gelijkspelen maar dan wel met gedurfd en gelijkwaardig voetbal. Winnen mag natuurlijk in elke vorm😂. Verder hoop ik dat er een keer geen arbitrale miskleunen zullen zijn zoals zo vaak de laatste jaren.

Op welke arbitrale miskleunen doel je dan precies?