FC Eindhoven

Dat heb ik ook niet gezegd...
Ik zei dat er in elk geval een Eindhovense club is, die WEL doet wat het hoort te doen.....(zoals PSV dus zou moeten doen!).
Respect voor Eindhoven in elk geval. Draaien lekker en blijven winnen. Ik hoop dat ze het blijven doen. De verrassing van het seizoen?

Nu ik eraan denk --> geruchten Rutten weg na dit seizoen? Faber ipv de genoemde van Marwijk?
 
Ja dat dus niet. Eindhoven is nog nooit als laatste geëindigd. Wel in de onderste regionen overigens, maar niet op de laatste plaats.

Volgens mij draaien ze nu alweer twee jaar bovenin de jupliler league. Twee jaar geleden resulteerde dit in een periode titel, vorig jaar zeer sterke eerste competitie helft en flink verval in de tweede competitiehelft.
 
Volgens mij draaien ze nu alweer twee jaar bovenin de jupliler league. Twee jaar geleden resulteerde dit in een periode titel, vorig jaar zeer sterke eerste competitie helft en flink verval in de tweede competitiehelft.

teveel naar de grote broer gekeken
 
Slimme aktie om PSV supporters uit te nodigen. Zit het daar ook eens vol en wie weet verdienen ze nog wat op de kantine omzet.
 
Als ik in Eindhoven woonde en ik was lid van de supportersvereniging had ik wel een kijkje genomen
 
Mokhtar speelde een goede pot. Wel een gekke wedstrijd met 49 100% kansen en een 0-0 eindstand. :p
 
Faber: 'Best even wennen, van Oranje naar Eindhoven'
11/09/2011 11:01

Het zijn mooie tijden voor Ernest Faber. De Brabander plaatste zich afgelopen week als assistent-bondscoach met Oranje voor het EK in 2012 na de met 2-0 gewonnen kwalificatiewedstrijd tegen Finland en gaat daarnaast als hoofdtrainer van FC Eindhoven aan kop in de Jupiler League. De club handhaafde zich aan de leiding, ondanks het feit dat vrijdagvond bij AGOVV Apeldoorn dit seizoen de eerste punten werden ingeleverd (0-0).

'Het is soms best wel even omschakelen, van Oranje naar Eindhoven', vertelt Faber in gesprek met Voetbal International. 'Je komt ineens in een heel andere wereld terecht. Bij het Nederlands elftal zijn de faciliteiten van wereldniveau en is er op ieder vlak een specialist. Hier bij Eindhoven is het beperkter, maar de wil om te verbeteren is hetzelfde.'

'Daarnaast zijn mijn functies natuurlijk totaal verschillend', vervolgt Faber. 'Bij Oranje heb ik als assistent een ondersteunende rol, terwijl ik bij Eindhoven leidinggevend ben.'

Tijd om over alle verschillen na te denken, heeft Faber naar eigen zeggen niet. 'Het werkt voor mij gewoon prettig op deze manier, maar natuurlijk is het wel druk. Woensdagochtend landden we bijvoorbeeld na de interland tegen Finland weer in Nederland en nog dezelfde dag stond ik bij Eindhoven alweer op het trainingsveld.'


Momenteel is het allemaal hosanna. Toch is het onvermijdelijk dat er ooit een tijd komt dat het allemaal iets minder gaat. Dat beseft Faber als geen ander. 'Als het goed gaat is het overal feest. Gaat het iets minder - dat heb ik vorig seizoen al even een periode ervaren - dan komt het verwijt dat het door de duobaan komt.'

'Maar dat is echt onzin. Je weet dat mensen op een gegeven moment naar oorzaken gaan zoeken. Dat is niet altijd leuk, maar hoort er gewoon bij. Vaak hebben mensen een oordeel, maar beschikken ze over te weinig informatie. Dat kan ik prima naast me neer leggen.'

Faber beschikt in Eindhoven over een aflopend contract. De stap naar de Eredivisie lonkt. Vorig seizoen informeerde De Graafschap al eens naar zijn beschikbaarheid. 'Eigenlijk ben ik nog helemaal niet bezig met volgend seizoen', aldus Faber. Ik ben zo druk met het proces bij deze club, dat ik helemaal geen tijd heb over de toekomst na te denken.'

'Daarnaast heb ik trouwens helemaal geen haast met het nemen van een beslissing. Nu voel ik me bij FC Eindhoven prima op mijn gemak. Bij deze club kan ik me goed ontwikkelen in combinatie met mijn werkzaamheden bij het Nederlands elftal. Neemt niet weg dat ik natuurlijk wel erg ambitieus ben en zo hoog mogelijk wil trainen.' (Tom Wildvank)

http://www.vi.nl/Nieuws-item/207206/Faber-Best-even-wennen-van-Oranje-naar-Eindhoven.htm

Ik verwacht niet dat Faber volgend seizoen nog bij de FC zit. Wat denken jullie? En welke clubs zouden dan passend zijn?
 
Waarom niet? Hij heeft geen verkeerd team hoor.
Moeilijk te beoordelen wat hij werkelijk kan. Van mij mag hij wel assistent worden komend seizoen. Utrecht zou wel bij zijn mentaliteit passen, denk ik.

Hij heeft zeker geen verkeerd team, maar ik denk dat een nieuwe club (dus daarmee nieuwe ervaringen) niet echt verkeerd kan zijn. En ik denk dat hij een stapje hoger wel aan zou kunnen door de ervaringen die hij heeft opgedaan/opdoet bij oa de jeugd van PSV, FCE en Oranje.
 
Hij heeft zeker geen verkeerd team, maar ik denk dat een nieuwe club (dus daarmee nieuwe ervaringen) niet echt verkeerd kan zijn. En ik denk dat hij een stapje hoger wel aan zou kunnen door de ervaringen die hij heeft opgedaan/opdoet bij oa de jeugd van PSV, FCE en Oranje.

Dan Utrecht dus, of assistent van ?? komend seizoen bij PSV.
 
Faber is echt al veel verder als de door velen gewenste Cocu. Indien Rutten vertrekt zie ik Faber met als assistent Cocu wel zitten.

Ik vind het prima hoor. Denk alleen niet dat Cocu onder Faber wil werken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan