Sturm Graz - PSV | Donderdag 30 september | Eindstand 1-4

Status
Je kunt niet meer reageren.
Wat een kut scheidsrechter
Een verschrikkelijke scheidsrechter. Sangare wordt twee gele kaarten aangenaaid en ook Gakpo, springt over zijn tegenstander heen, wil hem ontwijken, raakt hem licht en krijgt geel. Momenteel gaat de tegenstander ernstig liggen rollebollen, al wordt ie maar licht geraakt. En dan grijpen ze allemaal naar het hoofd, ook al wordt ie niet aan het hoofd geraakt. Zo'n varken als die Rankovic, daar moet een scheidsrechter tegen optreden. En dat doen ze dan weer niet. Een grote kluns , die scheidsrechter.
 
Bizar, dat zo'n Vinicius wordt gehaald. Je ziet toch aan alles dat hij een waardeloze spits is - grove motoriek, slechte timing, geen actie, geen overzicht. Dat zien wij hier toch ook in 5 minuten? Zullen wij ons met het forum aanbieden als scout, en van het geld twee keer per jaar gaan uit eten bij de Griek? Wat zeggen jullie, Der Muzikant en Bacchus ? Fooitje voor het serveerstertje...
Ik wil ‘em toch eerst een keer in de basis zien.
Verder scouten en eten bij de Griek prima. Doe jij een Datumprikker?
 
Mwah, Het was amper zwaaien..

Nouja, misschien niet echt. Maar waarom jezelf in godsnaam in de problemen brengen. Die pipo van een scheids heeft iets raar's gesnoven in de rust want er werd al eerder vreemde gele kaarten gegeven. Zoals die van Gakpo. Hoe the fuck is dat er 1?
 
De aanname en eerste move na de pass van Cody op Vinicius maakt me toch nieuwsgierig. Dat deed ie echt netjes. Nu nog scoren.
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Terug
Bovenaan Onderaan