PSV - Vitesse | Zondag 21 februari | Eindstand 3-1

Status
Je kunt niet meer reageren.
Wat de inbreng van Götze kan doen met een team. 1e goal van Malen was puur omdat Götze niet kiest om voor de 16 nog een keer breed te tikken. Gewoon simpel strak door het midden en het is 100x gevaarlijker. Vervolgens blij dat Dumfries bij het inlopen bij de 2e goal de bal niet raakt en Götze de bal simpel toucheert. Dumfries moet echt stoppen zich verantwoordelijk te voelen voor het aanvalsspel. Prima dat hij opkomt, lekker doen, maar kies je momenten man. Ligt ook aan Schmidt daarnietvan. Maar nadenken is soms echt te lastig.
 
Maar ook toch wel weer de pijnlijke constatering dat dit team echt volledig draait op een aantal spelers. Wat er op de bank zit is gewoon te matig. Onze spitsen, Gotze, Gakpo en Madueke, daar moet het toch vooral van komen.

Maar goed, laat ik eens positief zijn: dit is een prima resultaat tegen een vervelende tegenstander. 4 punten los op plek 2, wat dat betreft alles in eigen hand en zelfs nog uitzicht op CL voetbal. Ajax haal je niet meer in, dan maar 2e worden.
Is ook wel zo. Alleen zul je dat toch wel bij de meeste elftallen zien. Haal bij Ajax Tadic, Blind, Tagliafico, Antony en een Gravenberch weg en je zult zien dat 't daar ook minder zal draaien.

Dit was wel heel extreem hoe wij voor de dag kwamen, gelukkig wisten de toppers het tij te keren. Op naar donderdag
 
Dumfries staat Schmidt nog te verdedigen. Tsja meer voor de vorm dan dat hij het echt meent volgens mij.
 
We winnen bijna alle wedstrijden met twee vingers in de neus. Zou bijna saai worden.
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Terug
Bovenaan Onderaan