PSV - FC Twente | Zaterdag 6 februari | Eindstand 3-0

Status
Je kunt niet meer reageren.
Geen bijzonder eerste helft, Twente had het eerste gedeelte het overwicht. 2 frotgoals maken het voor mij nog geen goede wedstrijd; daar is meer voor nodig.

• Leuk
Reactions: IPF
Maar ach het is 2-0. En nu wel vasthouden en doorgaan in de 2e helft. Niet terug gaan hangen en de voorsprong proberen te verdedigen op eigen helft.

Zoals ik zeg het laatste kwartier is goed. Het eerste half uur was het weer gebrei zonder gevaarlijk te worden.
Op die manier ja. Heb je wel gelijk in. Ik geniet vandaag wel van Mo die lekker creatief bezig is en dat het lijkt alsof er met wat meer zelfvertrouwen wordt rondgetikt. Lijkt alsof ze wat meer durven vandaag

Dan heb ik een andere definitie van gebrei. Er werd tempo gespeeld en naar voren. Gebrei is constant opzij en terug, heb ik relatief weinig gezien. Dat het nog beter kan, ben ik met je eens

• Leuk
Met 2-0 voor moet het mogelijk zijn om vrijuit te gaan spelen.

Het is eerder geen openingen creëren en gebruik maken van de ruimte om gaten te trekken in de verdediging van de tegenstander.