Amerika

Ja, je zou denken dat de politie op een gegeven moment ook zegt: "Zullen we even een tandje terugschakelen? Even wat minder direct de wapens trekken en gebruiken?"
Maar aan de andere kant zit dat zo ingebakken in hun schietgrage cultuur waar elke gek een vuurwapen bij zich kan hebben, dat ze liever niet afwachten wanneer iemand weigert te luisteren.

Je zou haast denken dat het in de ban doen van vuurwapens een gunstig effect zou kunnen hebben. Wellicht. Maar er zijn daar inmiddels zoveel illegale wapens in omloop dat het wellicht al te laat is, of dat het wel 50 jaar kan duren voordat het effect duidelijk wordt.
En dan is het toch ook wel weer zo dat je ergens moet beginnen en dat je ook niet over 50 jaar de vruchten plukt wanneer er nu niet iets verandert.
Kort en bondig omschreven waar veel van de ellende zit. (Y)
 
Ik hoorde hem van de week nog ergens voorbijkomen, maar kan het niet terugvinden van wie. Die zei in ieder geval iets in de trant van "in America police are trained to shoot and less to de-escalate any situation".

Sowieso is de politiemacht daar een klein leger. Je ziet maar weer dat veel machtsvertoon en authoritair optreden heus niet tot effect heeft dat de bevolking gedwee luistert.

Yup. Inmiddels i het al geaccepteerd dat de politie iemand neerschiet, alsof het een meevaller is dat iemand niet doodgeschoten is (wat vanuit de niet-doodgeschoten kandidaat ook zo is natuurlijk). Zover zijn ze al.
 
Raar land, misschien wel de stomme klup van de landen.

Als politiechef aangeven dat je het logisch vindt dat een 17 jarige jongen uit een andere staat met een automatisch wapen de politie komt helpen om de rellen te verminderen. En het niet vreemd vindt dat hij 2 mensen dood... raar volk
 
Dit had Trump beloofd dat hij zou doen in z'n eerste 100 dagen:
Ege_t4yXcAYbvtI
 
Nichtje Trump waarschuwt: ‘Donald is psychisch ziek, hij zal uithalen als een dier in het nauw’

link

Mary Trump, psycholoog en ‘nichtje van’, schreef een vernietigend boek over de mentale gesteldheid van haar oom Donald. ,,Als mijn reputatie een knauw krijgt, het zij zo. Er staat veel meer op het spel.’’

Het is ook gewoon een gevaarlijke gek. :maniac: :cautious:
 
Nichtje Trump waarschuwt: ‘Donald is psychisch ziek, hij zal uithalen als een dier in het nauw’

link

Mary Trump, psycholoog en ‘nichtje van’, schreef een vernietigend boek over de mentale gesteldheid van haar oom Donald. ,,Als mijn reputatie een knauw krijgt, het zij zo. Er staat veel meer op het spel.’’

Het is ook gewoon een gevaarlijke gek. :maniac: :cautious:
Tja, andersom zegt een nicht van Bin Laden dat alleen Trump een nieuwe 9/11 kan voorkomen...

bericht

Of dat nou een positieve aanbeveling is, geen idee.
 
Misschien bedoelt die mevrouw wel dat ze bang is dat Trump het eind der tijden inluidt. En dat kan natuurlijk best.
 
‘Trump nam in opwelling voor tonnen kunst uit Parijse ambassade mee’

link

President Donald Trump zou tijdens een bezoek aan de Amerikaanse ambassade in Parijs voor 750.000 dollar (634.000 euro) aan kunstwerken uit de residentie hebben meegenomen. Volgens ingewijden zou hij een portret, een buste en een set zilveren figuurtjes in een opwelling in zijn vliegtuig Air Force One hebben laten laden.
Trump schrapte bij het bezoek in 2018 een bezoek aan een militaire erebegraafplaats met gevallenen uit de Eerste Wereldoorlog, volgens een publicatie vorige week omdat hij niet naar een begraafplaats met ‘losers’ wilde.
Trump zou de dag na het geschrapte bezoek aan de erebegraafplaats een buste van Benjamin Franklin, een portret van de Amerikaanse vertegenwoordiger in Frankrijk en een stel zilveren Griekse mythologische figuren hebben aangewezen om mee terug te nemen naar het Witte Huis, meldden verschillende Amerikaanse media. Hij zou de Amerikaanse ambassadeur hebben beloofd dat de kunstwerken na zes jaar, aan het einde van zijn tweede presidentstermijn, zouden terugkeren naar Parijs.

Narcistisch kindgedrag. :maniac: :sick:
En hij kan gewoon zijn gang gaan. :braak:
 
Terug
Bovenaan Onderaan