PSV - LASK Linz | Donderdag 24 oktober | Eindstand 0-0

Status
Je kunt niet meer reageren.
Mooi dat iedereen het weer niet met me eens is. Maher is een prima vergelijking werd meteen geslachtofferd al hij eens minder speelde, Hendrix, Sadilek en Rosario spelen al weken slecht maar blijven toch staan. We hebben spelers als Maher, Ramselaar en zelfs Pereiro allemaal naar de K geholpen door ons behouden en niet gedurfde spelletje zowel onder Cocu als Markje, enige verschil is dat Cocu met dat doodsaaie spel wel prijzen won iets wat Mark nooit gaat doen met PSV.
 
Opstelling PSV
Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Sadilek; Rosario, Guti, Ihattaren; Bergwijn, Gakpo, Doan
Reserves
Ruiter, Baumgartl, Bruma, Mitroglou, Boscagli, Thomas, Teze
 
Sadilek mag weer eens blijven staan. Verbaast me dat Guti weer mag spelen vandaag.

Geen Malen helaas. Dan zou je denken dat je met Mitroglou in de spits gaat spelen, maar nee hoor. Bommeltje kiest vrolijk voor Bergwijn in de spits. Echt onbegrijpelijk weer. Bruma is blijkbaar derde keus achter Doan en Gakpo? Is het nou zo lastig om Bergwijn op linksbuiten te zetten, Doan op rechtsbuiten, Ihattaran op 10 en Mitroglou in de spits? Godallemachtig zeg.
 
Waarom kiest Bommeltje ook voor Schwaab en Viergever? Wat is daar de reden voor? Bizar weer. Je weet dat Viergever er ff niet bij zal zijn na deze wedstrijd. Laat dan Baumgartl en Schwaab samen spelen. Jezus man, altijd van die rare kut keuze's.
 
Status
Je kunt niet meer reageren.
Terug
Bovenaan Onderaan