Rosenborg BK - PSV | Donderdag 3 oktober | Eindstand: 1-4

Als zelfs Mitro twijfelt.

Afijn. De uitslag staat. De wedstrijd was van bedenkelijk niveau.

• Leuk
Reactions: IPF
1-4, verder snel vergeten. Buiten de goals om vooral een wedstrijd om in de kleedkamer te tonen hoe het niet moet.

Overigens:

Wederom weer een prima overwinning. Vier goals, 3 punten in een Europese uitwedstrijd. Bovenaan in de poule. Veldspel moet wel beter en de tweede helft was onacceptabel. Bergwijn moet zich serieus herpakken qua rendement. Ihattaran blijft een baas, Doan bevalt me meer en meer. Malen blijft onfire, scoort bijna iedere wedstrijd. Middenveld was oke, verdediging was slecht in de tweede helft.

Redelijk tevreden. Zondag knallen tegen VVV en met een goed gevoel de interlandperiode in.

Ondaks de uitslag kan ik moeilijk tevreden zijn over deze wedstrijd. Spel was niet best, Rosenborg krijgt echt te veel kansen voor een ploeg van hun niveau.

Het was eigenlijk gewoon slecht. Door af en toe een uitspatting winnen we. Voor de voetbalfan is dit een draak van een wedstrijd. Bij 3-0 voorsprong laat dan Mitroglou meer minuten maken. Of Guti weer wat meer. Hopelijk tegen VVV weer gewoon Guti en Rosario. Niet dat Hendrix slecht speelt, maar het is gewoon te gecontroleerd.

Ergens ook goed om de 2e helft met de handrem er op te spelen, seizoen is nog lang, komen zat wedstrijden aan waar je wel vol aan de bak moet.

Eigenlijk zoals verwacht na de eerste helft: inzakken. Kwam er toch nog even een schrikmomentje na de 1-3, maar goed. Veldspel moet absoluut nog beter, maar PSV een keer effectief zien zijn is ook wel lekker, in plaats van eindeloos schieten in de hoop op 1 goals. 3 punten binnen, goed doelsaldo. We komen toch aardig goed door deze toch intensieve weken, met een wedstrijd per 3-4 dagen.