Vrouwen
Denemarken - Nederland

Denemarken krijgt al een Penalty in de 4e minuut.
Het is 1-0 voor Denemarken. :oops:

Denemarken mist 2 enorme kansen op 2-1. Kansen ontstaan door gepruts in de Nederlandse verdediging.

Nederland scoort 1-2.
92' :BALL: Lineth Beerensteyn

Nederland gaat door en moet waarschijnlijk tegen Zwitserland.

Marokko - Comoren 1-0
De extra tijd van 5 minuten is al met 15 seconden overschreden en dan krijgt Marokko nog een Penalty. o.O
In de 97e minuut scoort Marokko 1-0. Wat een mazzel. :maniac:

Comoren - Marokko 2-2
De gelijkmaker van Comoren is gescoord in de 92e minuut. Na zondag mogen zij ook wat mazzel hebben. :D

De Nederlandse vrouwen hebben vanavond hun play-off wedstrijd tegen Zwitserland in Utrecht met 3-0 gewonnen. Goals van Spitse, Martens en Miedema. Nederland was de hele wedstrijd beter. Zwitserland groef zich in. Maar dat hebben de Zwitserse dames maar 1 helft volgehouden.
Shanice van der Sanden en Lieke Martens zijn geweldige speelsters. Nederland speelt nog dinsdag de return en als daar geen gekke dingen gebeuren gaat Nederland komende Juni naar het WK in Frankrijk.

Spitse was met afstand de beste. Tig balveroveringen, vast aan de bal met praktisch altijd een logisch vervolg en die vrije trap.

Ik vond vd Sande de beste speler en Spitse de beste speelster.

Ik vond Van de Sande matig gisteren. Miedema maakt ook wel indruk en Bloodworth.

Mooi dat Pereiro in de basis staat tegen Brazilië. Blessure daargelaten, zo’n potje kan geen kwaad voor hem en PSV.