Aankondiging

Dichtvouwen
Nog geen aankondiging

Vitesse

Dichtvouwen
X
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
Nieuwe posts

 • Oorspronkelijk gepost door Tieky87 Bekijk bericht
  Niet alleen het overgewicht, maar ook de manier waarop de heer Büttner gefrustreerd om zich heen schopte tijdens Vitesse-PSV heeft (hoop ik) een negatieve uitwerking gehad op de vermeende interesse van PSV.
  Was destijds nr. 3 op het lijstje. Mag hopen dat er nu een lijstje is met betere spelers die wél willen komen, of waar Brands wél centen voor wil uittrekken.
  Ik zeg maar zoo, da's korter dan dierentuin.

  Geef reactie


  • Büttner moet gaan leven als een échte prof

   https://www.gelderlander.nl/vitesse/...prof~a47d4a79/ Demasqué

   Na de jaarwisseling volgt het demasqué. Büttner moet in januari op en top terugkeren bij Vitesse. Maar daarvan is, zo blijkt uit metingen, geen enkele sprake. De Achterhoeker komt niet in de buurt van een vereist vetpercentage van 10 tot 12 procent. Na Manchester United, Dinamo Moskou én Anderlecht zet ook Vitesse de half-fitte Büttner op een zijspoor. Zijn marktwaarde daalt verder, zijn imago verbrokkelt.

   Een winterse transfer heet daarmee ‘een oplossing’ in Arnhem. De kans dat er nog sprake is van een buitenkans, is daarbij wel verdwenen. Büttner vecht nu voor zijn kans op geloofwaardigheid. Hij moet het leven van een échte prof gaan leiden.


   Geef reactie


   • Trainer Henk Fraser stopt na dit seizoen bij Vitesse

    https://www.ad.nl/nederlands-voetbal...esse~af966f12/

    Henk Fraser stopt bij Vitesse. De coach heeft een aflopend contract in Arnhem en gaat met de leiding van de eredivisieclub niet aan tafel om over een nieuwe verbintenis te praten. Na dit seizoen stapt hij op. Dat bevestigt de trainer. Oorzaak van de breuk na twee seizoenen is voornamelijk de Russische bemoeienis met het technische beleid.

    Geef reactie


    • Matavz moet vrezen: KNVB start vooronderzoek naar elleboogstoot

     https://www.ed.nl/nederlands-voetbal...toot~ab65775a/

     Vitesse-spits Tim Matavz moet serieus rekening houden met een fikse schorsing. De KNVB heeft bekendgemaakt dat de aanklager betaald voetbal een vooronderzoek start naar het gedrag van de Sloveen.
     Alle betrokken partijen moeten nu een verklaring inleveren. Op basis daarvan beslist de aanklager of hij met een schikkingsvoorstel komt.

     Matavz' ploeggenoot Matt Miazga ontspringt de dans overigens. De Amerikaanse verdediger kneep in dezelfde wedstrijd in het kruis van (eveneens) Dumfries, maar de voetbalbond heeft besloten om dat verder te laten rusten. ,,Het is ook moeilijk om daarnaast te grijpen'', zei het slachtoffer na de wedstrijd lachend.

     Ballenknijpen wordt dus oogluikend toegestaan.

     Geef reactie


     • Wat een smerige actie zeg, totaal onnodig ook. Bewaar die elleboogjes gewoon lekker voor 4 maart in de wedstrijd tegen Ajax
      1e: Premier League 11/12, Europa League 12/13, Tourpoule 2013, 2014 & 2015
      2e: Jupiler League 13/14, Champions League 14/15

      Geef reactie

      We zijn er maar druk mee...
      X